Jį turi visos: kūno ženklas, atskleidžiantis viską apie tavo asmenybę (FOTO)

Ant įvarių mūsų kūno ir veido dalių esantys apgamėliai nėra vien nuo gimimo mums skirta puošmenėlė. Ar žinojai, jog jie gali labai daug ką pasakyti apie tavo asmenybę?

Ne veltui magijai ir burtams neabejingi žmonės jau seniai yra išstudijavę apgamėlių reikšmes. Sako, jog tai - lemties ženklas, kuris pasako apie mus daugybę mums nežinomų faktų.

Garantuotai turi nors vieną šią savitą kūno tatuiruotę, todėl suskubk skaityti, ką ant tavo kūno esantis apgamas sako apie tave ir tavo asmenybę.

Jeigu turi apgamą ant... kaktos. Ant kaktos turinčios apgamą merginos yra labai išmintingos. Senovėje tikėta, jog tie, kurie turi apgamus ant kaktos, garantuotai bus lyderiai. Ko gero, ir tu esi viena tų, kuri dievina vadovavimą. Kartais net per daug!

Apgamėlis ant kaktos
Apgamėlis ant kaktos
Fotolia nuotr.

Jeigu turi apgamą ant... ausies. Ant ausies turinčios apgamą mėgsta pasigirti ir pasipuikuoti. Tai nėra blogai, tačiau nereikėtų perdėti. Retkarčiais privalai susitvardyti ir pabūti kuklesne.

Jeigu turi apgamą prie... lūpos. Prie lūpos turinčios apgamą merginos yra itin paslaptingos, o kai kurios net labai uždaros. Joms ganėtinai sunku atsiverti, tačiau su savo geriausiais draugais jos yra labai atviros ir nuoširdžios.

Jeigu turi apgamą ant... žandų. Ant žandų turinčios apgamą merginos linkusios pasiduoti pagundoms. Negali atsispirti šokoladiniams pyragaičiams, nemėgsta daryti ilgų darbo valandų reikalaujančių darbų ir dažnai tingi. Dažnai liūdi be priežasties, tačiau labai mėgsta ir gerai pasilinksminti.

Apgamėlis ant žando
Apgamėlis ant žando
Fotolia nuotr.

Jeigu turi apgamą ant... rankos. Ant rankos turinčios apgamą yra laikomos geriausiomis visų draugėmis. Jos moka ir paguosti, ir nuraminti, ir visuomet pagelbėja ištikus kokiai nors nelamei.

Jeigu turi apgamą ant... delno. Sako, jog ant delno turinčios apgamėlį merginos turi magiškų galių. Gal mėgsti burti ar domiesi horoskopais? Tau tai turėtų būti artima. Beje, gali net nuspėti ateitį - kartais susapnuoji tai, kas vyks netolimoje ateityje.

Apgamėlis ant delno
Apgamėlis ant delno
Fotolia nuotr.

Jeigu turi apgamą ant... kojos. Ant kojos turinčios apgamėlį merginos dievina judėjimą. Ne joms užsidaryti namuose tarp keturių sienų. Jos lanko būrelius, turi daugybę draugų, mėgsta buvimą kompanijoje. Ko gero, aktyviai sportuoja, leidžia laisvalaikį nedykaduoniaudamos.

Apgamėlis ant kojos
Apgamėlis ant kojos
Fotolia nuotr.

Jeigu turi apgamą ant... pėdos. Ant pėdos esantis apgamas byloja, jog turi išskirtinių gabumų. Ar juos demonstruoji pasauliui - štai kur klausimas. Gal esi nedrąsi? Visgi turėdama apagamą ant pėdos žinok, jog kada nors tikrai atsiskleis tavo talentas.

Jeigu turi apgamą ant... kaklo. Esi mergina, kuri labai greitai įsimyli, tačiau labai greit ir pamiršta. Tavo vaikinų sąrašas, ko gero, nemenkas. Ar ne laikas surimtėti?

Jeigu turi apgamą ant... krūtinės. Ant krūtinės turinčios apgamą merginos yra traukiančios kitų žmonių dėmėsį. Nors jos nėra tos, kurios dėmesio reikalauja, tačiau visuomet atsiduria įvykių centre. Joms tai nulemta.

Jeigu turi apgamą ant... peties. Ant peties turinčios apgamėlį merginos yra tikros keliautojos. Jos dievina viską, kas susiję su kelionėmis, naujomis pažintimis. Po mokyklos ar studijų tik ir svajoja kur nors nukeliauti.

Apgamėlis ant peties
Apgamėlis ant peties
Fotolia nuotr.

Jeigu turi apgamą ant... pilvo. Ant pilvo turinčios apgamą merginos yra labai šeimyniškos, dievina namų ramybę, todėl dažnai renkasi laisvalaikį praleisti ne mieste, o namie.

Jeigu turi apgamą... kelio. Ant kelio turinčios apgamą merginos nuo seno buvo vadinamos nepastovuolėmis. Jos negali nustygti vietoje, yra labai energingos ir drąsios.

Jeigu turi apgamą ant... nugaros. Ant nugaros esantys apgamėliai simbolizuoja, jog esi kiek dviveidiška. Su vienais žmonėmis elgiesi vienaip, su kitais - kitaip. Būk atsargi, dėl tokio elgesio gali netekti tikrų draugų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis