„Hario Poterio” aktorius apie Emmą Watson išdavė kai ką nemalonaus (FOTO)

Jei esi ištikima „Hario Poterio” filmų gerbėja, tikriausiai puikiai prisimeni, kaip „Haryje Poteryje ir Mirties relikvijų 2 dalyje” meiliai bučiavosi aktoriai Emma Watson ir Rupertas Grantas.

Hermionios bei Ronio vaidmenis atlikę aktoriai - ir realybėje puikūs draugai. Tiesa, romantiški ryšiai jų niekada nesiejo ir nesies, mat nuo vaikystės kartu vaidinę aktoriai vienas kitam yra tarsi brolis ir sesuo.

Visai neseniai Rupertas vienam JAV portalui prisipažino tai, dėl ko Emma galėjo pasijusti kiek nemaloniai. Rupertas drąsiai paskelbė - bučiuotis su Emma jam buvo tikra kankynė. „Vengiu stebėti šią sceną, ji man nėra maloni”,- prisipažino aktorius.

Rupertas ir Emma
Rupertas ir Emma
Vida Press

Anot jo, bučinio scena su Emma jam buvo pati sunkiausia. „Mačiau artėjant Emmos veidą ir mąsčiau: o ne, o ne...” , - teigė Rupertas ir pridūrė, jog šios scenos filmavimas jam buvo tarsi baisus sapnas, kurio jis nenori atgaminti.

Rupertas Grintas
Rupertas Grintas
Vida Press

Na, nors ir ne itin Emmos atžvilgiu malonus prisipažinimas, tačiau vis dėlto atviras bei nuoširdus. Iš tiesų, stebint šią sceną daugeliui gerbėjų spurdėjo širdis, tačiau niekas net nesuvokė, per kokias dideles kančias ji buvo nufilmuota.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis