Grožio kaina: plinta nauja „Instagram“ manija „Bikinio tiltas“(FOTO)

Praėjusiais metais internetiniai blogai ir „Instagram“ mirgėjo nuo nuotraukų su merginų demonstruojamu tarpu tarp šlaunų (apie ją rašėme ČIA)

„Thigh gap“ tapo lieknėjimo mada, merginos stengėsi bet kokia kaina įgyti išsvajotąjį tarpą, gerai nesuvokiant, kad ne kiekviena mergina gali turėti būtent tokios formos kojas, nes tarpą tarp šlaunų lemia dubens kaulo struktūra.

Tačiau šiandien internete plinta jau nauja manija „Bikini brigde“. Tai nuotraukos, kuriose matomas tarpelis tarp dubens kaulo „laikomų“ bikinio kelnaičių ir pilvo. Nauja mada netruko sulaukti ne tik pasekėjų, bet ir griežtos kritikos. Garsi „YouTube“ kanalo „Blogilates“ trenerė Cassey Ho savo puslapyje pareiškė nuomonę, jog ši nauja manija - tiesiog kvailystė. „Merginos, nemanykite, kad kažkoks tarpas tarp pilvo ir kelnaičių apibūdina jūsų grožį!“, - kalbėjo pasipiktinusi trenerė.


instagram.com @lou_bear1 nuotrauka

Tokios mados dažnai turi įtakos ir vis augančioms valgymo sutrikimų kamuojamų merginų gretoms. Joms stengiasi kopijuoti nuotraukose matomus (ir dažnai kompiuteriu pakoreguotus) kūnus, todėl imasi drastiškiausių dietų, kad turėtų kuo lieknesnę figūrą. „Tumblr“ ir „Instagram“ uždraudė po nuotraukomis naudoti lieknėjimo madas agituojančius tag'us, o bandant juos naudoti, puslapyje atsiranda užrašas, raginantis kreiptis į valgymo sutrikimų specialistus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis