Garantuotai nustebsi: paskelbta, kas vos netapo „Gossip Girl“ aktorėmis (FOTO)

Dar visai neseniai pasaulyje pasklido mada viešinti aktorių, kurie vos negavo vaidmenų garsiuose filmuose ar serialuose, pavardes.

Filmų ar serialų gerbėjams knieti sužinoti, kas vos nenugvelbė jų dievinamų herojų vaidmenų. Juk visada smagu pasvarstyti, koks būtų buvęs serialo likimas, jei aktoriai būtų buvę visai kiti.

Jei esi serialo „Gossip Girl” gerbėja ir be Blair vaidmenį atliekančios Leighton Meester ir Serenos vaidmenį atliekančios Blake Lively neįsivaizduoji serialo, žinok, jog viskas galėjo apsiversti aukštyn kojomis.

Pasirodo, jau buvo beveik nuspręsta, jog aikštingosios Blair vaidmenį atliks didžiaakė aktorė Ashley Olsen. O štai gražuolės Serenos vaidmuo vos per plauką neatiteko garsiųjų tėvėlių Demi Moore ir Bruce Willis dukrai Rumer Willis.

Rumer Willis
Rumer Willis
Vida Press

Rumer Willis
Rumer Willis
Vida Press

Ashley Olsen
Ashley Olsen
Vida Press

Anot serialų kūrėjų, vis dėlto tiek Leighton, tie Blake sužavėjo juos taip, jog jiems neliko nieko kito, kaip pasirinkti būtent šias aktores. Blake Lively kūrėjams patiko dėl savo nuoširdumo bei energijos, o Leighton dėl to, jog nesistengė visiems įtikti ir buvo atvira.

Leighton Meester
Leighton Meester
Vida Press

Blake Lively
Blake Lively
Vida Press

Mes, tiesą pasakius, nelabai ir įsivaizduojame kitų aktorių, kurios būtų galėjusios užimit Serenos ir Blair vaidmenis. O kaip tu manai, ar serialas būtų toks pavykęs, jei vaidmenis būtų atlikusios Ashley Olsen ir Rumer Willis?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis