„Facebook“ tuoj nukonkuruos visus - paskelbė ypatybę, kurios jau ilgai laukėmė (APKLAUSA)

Interneto gigantas „Facebook“ ruošia labai galingą smūgį kitai populiariai internetinei platformai Snapchat. Facebook vadovai prieš kelias dienas paskelbė, jog visai greitai susirašinėdami šiuo socialiniu tinklu galėsime ne vien rašyti žinutes, bet ir įterpti gifus bei... skelbti Facebook nuotraukas su smagiais filtrais!

Nežinia, kuri naujiena įspūdingesnė - ar tai, kad susirašinėjimus galėsime iš daugybės pasirinkimų pagyvinti gifu, ar tai, jog Facebook perims Snapchato bei Instagramo vaidmenį ir leis dalintis nuotraukomis, padailinant jas smagiais filtrais. iOS ir Android telefonams pritaikoma aplikacija leis nufotografuota nuotrauka pasidalinti su Facebook draugais ir, kaip ir Snapchato veikimo principu, nuotrauka iš internetinės platformos išnyks po 24 h.

Kaip atrodys ši aplikacija, gali pamatyti ČIA ir ČIA.

Beje, ši aplikacija buvo testuojama jau vasaros pabaigoje, tačiau dienos šviesos taip ir nepasiekė. Šį kartą Facebook kūrėjai tikri - ji pasirodys kelių savaičių bėgyje. Kaip ir Snapchat, Facebook skelbs įvairius atnaujimus ir nuolat pildys filtrų kolekciją, todėl iš nuobodulio tikrai neteks žiovauti.

Tiesa, interntete paskelbus šią žinią, daugelis suskubo piktintis, jog Facebook tuoj atims duoną iš Snapchato kūrėjų, o kai kurie net teigė, jog Facebook vadovai kopijuoja Snapchato ypatybę ir elgiasi nesąžiningai. Vienas iš tuoj pasirodysiančių Facebook filtrų kūrėjų Connor Hayes šiuo klausimu griežtas - jo teigimu, nors Snapchatas iš tiesų yra šios sistemos pradininkas, Facebook veiksmai yra leistini. Tokiu būdu šis tinklas trokšta patobulinti bendravimo bei keitimosi informacija ypatybę, todėl ši naujovė vartotojams yra naudinga.

Regis, Facebook tinklas iš tiesų trokšta tapti didžiausia internetine platforma, kuriai neegzistuoja konkurentai. Juk Facebook programėlę savo mobiliąjame telefone turi miljardai, tad kam naudoti kitas programėles, kai visas ypatybes gali rasti Facebooke?

Smalsu, ką manai tu - ar Facebook iš tiesų nukonkuruos jaunimo mylimą Snapchat tinklą, o gal jų bandymas nepasiteisins? Sudalyvauk apklausoje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis