Daugybė pasiūlymų, kur neišleidžiant daug pinigų atšvęsti Naujuosius metus

„Kur švęsi Naujus?“ , - šis klausimas gali ir iš proto išvaryti, jei tiksliai nežinai, kur sutiksi šventę. Todėl jei vis dar svarstai, ką smagaus nuveikus per Naujus, turime tau dešimt pasiūlymų!

1. Surenk maisto gaminimo vakarėlį. Paiskviesk geriausius draugus ir Naujuosius sutikite gamindami kokios nors tautos patiekalus. Pavyzdžiui, azijiečių ar amerikiečių. Ir skrandis bus pamalonintas, ir smagiai praleisite laiką!

2. Pasirašyk Naujų metų pažadus. Jei Naujus metus sutiksi viena, gali išnaudoti šią šventę ant popieriaus lapo užrašydama ateinančių metų tikslus, siekius, svajones. Juk tai taip simboliška!

3. Praleisk laiką su šeima. Daugelis jaunuolių baidosi Naujų metų šventės su tėvais, tačiau prisimink, jog galbūt ateis laikas, kai su tėvais šventės švęsti jau nebegalėsi - pavyzdžiui, būsi kitame mieste. Todėl išnaudok galimybę ir švęsk Naujuosius su tau artimais žmonėmis.

4. Išeik į miestą apsirengusi crazy apranga. Su draugais ar draugėmis sutarėte susitikti mieste? Išnaudok Naujų metų šventę ir pasipuošk kaip nors originaliai - apsirenk taip, kaip niekuomet nebūtum drįsusi! Ir draugai liks nustebę, ir tu pasijausi ypatingai.

5. Išvyk į pajūrį. Ar įsivaizduoji, kaip smagu būtų dvyliktą sutikti žiūrint į nakties bangas ir pajūrio dangų? Tai įmanoma! Surink draugus, kurie taip pat būtų pasiryžę šiai avantiūrai ir pirmyn!

6. Nenumok ranka į televizijos programą. Juk per Naujus metus galima išvysti tikrai smagių televizijos programų! Be to, iš karto pajusi šventinę nuotaiką. Jei Naujus metus žadi švęsti su antrąja puse, įsijunkite kokį nors smagų filmą ir jaukiai praleiskite laiką kartu.

7. Surenk stalo žaidimų vakarą. Jei laiką žadi leisti ramiai, namuose, pasikviesk draugų ir surenkite stalo žaidimų vakarėlį. Tokie žaidimai nuteiks azartiškai ir jūs net nepastebėsite, kaip ateis dvylikta.

8. Naujųjų metų naktį aplankyk kuo daugiau vietų. Iš vieno renginio į kitą... Pasistenk Naujų naktį atmintyje palikti įspūdingą ir keliauk ten, kur veda akys. Toks lakstymas patiks ne visoms, tačiau ištroškusioms naujų potyrių labai tiks.

9. Pasidaryk grožio vakarą. Pasikviesk į savo namus geriausias drauges ir Naujuosius sutikite naminio SPA apsuptyje. Kaukės, aliejai, kūno kremai - nepamirškite nė vienos kvapnios grožio priemonės. Pasilepinkite namų gamybos sulčių kokteiliais ir tiesiog mergaitiškai paplepėkite.

10. Miegok. Nesugalvoji, kur švęsti Naujus metus? Paprasčiausiai ilsėkis. Įsijunk mėgstamą kino filmą, pasigamink gardaus maisto, o vėliau saldžiai užmik. Turi galimybę užmigti prieš dvyliktą, jei nenori naujųjų metų šurmulio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis