5 įdomiausi rudens serialai, kuriuos turėtų pažiūrėti kiekviena mergina

Rudeniui vis stipriau beldžiantis į duris ir niūriam orui imant viršų tik ir norisi likti namuose! Ir iš kart kyla klausimas kaip prasmingai ir naudingai praleisti laiką? Vienas iš būdų - SERIALAS. Tai serialų 5-ketukas, kuriuos pamilsite nuo pat pirmos serijos.

MES (THIS IS US)

Tai serialas, kuris moko, kad niekada negalime pasiduoti, kad turime pamilti save ir būti laimingiems. Tai gaivinančiai atviras ir provokuojantis serialas, parodantis unikalius gyvenimo jausmus. Jų keliams susikertant, jų gyvenimams susipinant įdomiais būdais, mes sužinome, kad kai kurių asmenų gimtadieniai yra tą pačią dieną - o tai daug daugiau, nei daugelis gali tikėtis.

GREY ANATOMIJA (GREY ANATOMY)

Dauguma iš mūsų žaisdavome ar svajodavome, kaip norime būti daktarėmis. Visada būdavo įdomu, kaip viskas vyksta operacinėje. Štai galimybė pamatyti tikrą daktarų gyvenimą su kokiais iššūkiais susiduria. Penki jauni gydytojai rezidentai pradeda tikrus rimtus ir atsakingus darbus Sietlo ligoninėje. Įvykių centre atsiduria jauna daktarė Meredit Grei, kuri nuo pirmos dienos patenka į išbandymų, jausmų, aistrų, meilės ir neapykantos sūkurį. Ir visa tai vyksta, sveikstant ar mirštant mylimiems pacientams.

ZOJA HART IŠ PIETŲ (HART OF DIXIE)

Tikrai ne viena galvojame, kad kuo didesnis miestas, tuo ten geriau ar ten daug daugiau atsiranda galimybių, bet ar taip yra iš tikrųjų? Zoja Hart – labai ambicinga jauna gydytoja, norinti, kad viskas klotųsi pagal jos planą. Ji geriausiai iš klasės baigia medicinos studijas, turi nuostabų vaikiną, su kuriuo kartu (vėlgi – kaip puiku!) gauna rezidentūrą Niujorke. Atrodo, kad iki išsvajotos kardiochirurgės profesijos jau visai netoli. Tačiau teks truputį sustoti, nes reikia išmokti dar daug svarbių dalykų. Nelauktai ją meta mylimas vaikinas, ir ji negauna praktikos vietos, nes nepakankamai rūpinasi pacientais, žiūri į juos kaip į problemų rinkinius, bet ne į žmones. Zojai teks metus padirbėti bendrosios praktikos gydytoja. Ji prisimena geraširdžio gydytojo Vilkso pasiūlymą, kurį buvo gavusi iškart po studijų, bet arogantiškai atmetė. O štai dabar nėra kito pasirinkimo ir Zoja išsiruošia į mažą Alabamos miestelį, kur jos laukia daug svarbių pamokų, kas yra tikrasis gydytojas ir kaip jis turėtų dirbti. Kai kurios pamokos bus tokios sunkios, kad Zoja nuspręs apsigręžti ir grįžti į didmiestį...


NAUJOKĖ (NEW GIRL)

Serialas apie tai, kaip mergina praradusi viską atranda geriausius draugus visam gyvenimui. Nuotaikingas, šiltas serialas, kuris išspaus ne vieną šypseną veide. Keturiems Auksiniams gaubliams nominuota komedija Naujokė atskleidžia šiek tiek keistos merginos nuotykius. Serialo herojė Džesė išsiskyrimą su vaikinu nusprendžia pamiršti persikraustydama pas tris vienišus vyrukus. Šie, išklausę visas istorijas apie skyrybas ir kitas Džesės keistenybes, nenori užsikrauti vieno didelio rūpesčio ant savo pečių, bet persigalvoja, kai sužino, kad naujokė turi draugių manekenių. Nuo tada prasideda linksmas ir neįprastas gyvenimas. Nors atsikrausčiusi į vyrišką butą, mergina per dienas žiūri vieną vienintelį romantinį filmą, nuolat verkia ir kartais uždainuoja neįprastu balsu, ilgainiui vaikinai Džesę priima į savo ratą ir ima nuoširdžiai ja rūpintis. Bet tai nereiškia, kad nesutarimai ir nesusipratimai aprimo – jie tik prasideda!

APSUKRIOS KAMBARINĖS (DEVIOUS MAIDS)

Ar kada nors galvoje, kad kambarinės darbas yra įdomus? Ne? Štai serialas, po kurio tikrai pakeisi nuomonę. Tai paslaptingas, mistinis, linksmas, provokuojantis serialas apie kambarines ir jų gyvenimą. Populiaraus serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ kūrėjas Marcas Cherry pristato naują, ne mažiau moterišką ir ne mažiau intriguojantį, serialą „Apsukrios kambarinės“. Šio serialo herojės dirba prabangiuose Beverli Hilso namuose. Turtuolių tarnaitės turi būti pakankamai diskretiškos, gudrios ir apsukrios, kad išsilaikytų savo darbe. Jos apie savo šeimininkes, jų vyrus ir namus žino net slapčiausias bei purviniausias paslaptis, o tai kartais gali būti pražūtinga. Serialo veiksmas prasideda tarnaitės Floros Chernandez nužudymu. Savo tyrimo imasi Marisol Suarez, kurios sūnus kaltinamas žmogžudyste. Ar pavyks profesorei apsimesti kambarine ir išsiaiškinti tiesą apie Floros mirtį?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis