5 merginų numylėtinio Channingo Tatumo filmai, kuriuos verta pamatyti(VIDEO)

Prasidėjus paskutiniajam žiemos mėnesiui į kino ekranus atkeliauja nemažai filmų premjerų. Pradedant lietuvišku darbu, baigiant masiniais specialiaisiais efektais prisodrintomis juostomis, kine tikrai bus ką žiūrėti. Vienas pagrindinių šio savaitgalio herojų yra aktorius Channingas Tatumas, kurio kelias Holivude prasidėjo išties nepaprastai.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pirmąkart rimtai didžiajame ekrane pasirodęs kaip šokėjas, dabar jau aktorius Ch. Tatumas sparčiai kyla karjeros laiptais ir nuolat varijuoja tarp komedijos ir veiksmo filmų, taip pat išbandė savo jėgas ir į Oskaro statulėlę pretenduojančioje draminėje juostoje „Foxcatcher“. Dabar aktorius žengia į dar vieną mažai pažįstamą teritoriją – specialiųjų efektų prigrūstą fantastinį filmą.

Šį savaitgalį siūlome pažiūrėti penkis filmus, kuriuose Channingas Tatumas ir atlieka vienus pagrindinių vaidmenų.

1. „Jupiterė. Pabudimas“ (angl. „Jupiter Ascending“).

Šio savaitgalio premjera – kultinės „Matricos“ trilogijos režisierių Lanos ir Andy‘io Wachowskių režisuotas filmas „Jupiterė. Pabudimas“, kuriame susipina skirtingų pasaulių istorijos. Šviesioje ir ryškių spalvų kupinoje ateityje jauną namų prižiūrėtoją ima persekioti žiaurus įtakingos šeimos sūnus, kurio planetai prireikia sosto paveldėtojo. Jupiterė kartu su Keinu nukeliauja į nevaldomą planetą, kad sutramdytų įsisiautėjusį ir sosto trokštantį Balemą.
Filme pagrindinius vaidmenis atlieka Channingas Tatumas, įkūnijęs genetiškai modifikuotą karį, Mila Kunis, kuriai teko naujai atrastos karališkosios giminės palikuonės vaidmuo, Oskarui nominuotas ir dar dabar kinuose rodomos „Visko teorijos“ žvaigždė Eddie‘is Redmayne‘as, Seanas Beanas ir kt.

2. „Šokis hip-hopo ritmu“ (angl. „Step Up“).

Tai yra bene pirmasis aktoriaus Channingo Tatumo filmas, po kurio jis buvo pastebėtas Holivude. Aktorius anksčiau jau buvo pasirodęs dar keliuose filmuose, tačiau būtent „Šokis hip-hopo ritmu“ išplukdė aktorių į plačius kino vandenis. Šiame filme aktorius atliko gerai judančio gatvės vaikėzo vaidmenį, kuriam galiausiai pavyko atrasti savo gyvenimo pašaukimą – šokių aikštelę. Juostoje gatvės šokio elementai maišomi su baletu, o tai tik ir suteikia filmui originalumo. Prie įspūdingų šokių prisideda ir meilės istorija, kuri atrodo tikra ir ne tokia ir banali.

Kalbant apie meilės istorijas, būtent šio filmo filmavimo aikštelėje susipažino pagrindinius vaidmenis atlikę Channingas Tatumas ir Jenna Dewan Tatum. Kaip matosi iš aktorės pavardės, abu jie galiausiai ir susituokė. Filme taip pat dar vaidina Demainas Radcliffas, Rachel Griffiths ir kt.

3. „Meilės priesaika“ (angl. „The Vow“)

Pagal Nicholaso Sparkso romaną sukurta meilės istorija įtrauks į pasakojimą apie iš naujo atrandamą meilę. Kai po automobilio avarijos Peidžė patenka į komą, prabudusi ji supranta, kad nieko neatsimena ir šalia jos sėdintis vyras jai yra visiškai nepažįstamas. Tai supratęs jos vyras Leo turi iš naujo išsikovoti savo mylimos moters širdį. Nors N. Sparkso romanai dažnai būna skystoki, tai yra viena iš tų retesnių jo knygų ekranizacijų, kuri sugeba ir suvirpinti širdį, ir jausti iš naujo atrandamos meilės suteikiamą džiaugsmą.

Pagrindinį vaidmenį filme atliekantis Channingas Tatumas šįkart bendradarbiauja su Rachel McAdams, kuriai tenka atmintį praradusios žmonos vaidmuo. Kartu su pagrindine pora filme dar pasirodo Samas Neillas, Jessica Lange ir kiti aktoriai.

4. „Magiškasis Maikas“ (angl. „Magic Mike“)

Vos prieš kelias dienas internetą šturmavęs antrosios dalies anonsas privertė prisiminti ir pirmąjį filmą, kuriame savo raumeningą kūną demonstravo ne vienas aktorius. Filmas, pasakojantis apie vieno striptizo šokėjo apmokomą jaunąjį kolegą susilaukė beprotiško pasisekimo, todėl dar šių metų vasarą juosta susilauks tęsinio. Filmas ypatingas ne tik tuo, kad aktoriai pusnuogiai šėlo prieš klykiančias moteris, bet tai buvo ir išties stipri drama, kurią buvo galima praleisti būtent dėl pirminio įspūdžio.

Prieš kameras moteris viliojo Channingas Tatumas, Mathew McCaunaghey‘is, Alexas Pettyferis, Joe Manganiello, o iš moteriškosios pusės stojo Olivia Munn ir Cody Horn.

5. „Eilinis Džo“ (angl. „G.I. Joe“)

Jei „Šokis hip-hopo ritmu“ aktorių Channingą Tatumą padarė matomu kino pasaulyje, tai „Eilinis Džo“ iškėlė jį į veiksmo filmus. Juostoje pasakojama apie elitinį karinį būrį, sudarytą iš bevardžių karių, vadinamų Eiliniais Džo, kurie turi kovoti prieš nusikalstamą organizaciją, vadovaujamą gerai žinomo ir žiauraus ginklų prekeivio. Nors pati istorija filme ir nėra stebuklinga, tačiau visas veiksmas pateikiamas intensyviai, sklandžiai ir labai kokybiškai. Tai tikras saldainiukas veiksmo filmų gerbėjams. Akivaizdu, kad aktorius Ch. Tatumas filme pasirodė taip pat gerai, nes po šio vaidmens jis gavo daugybę pasiūlymų vaidinti kituose veiksmo filmuose.

Pagrindinius vaidmenis juostoje taip pat atliko Dennisas Quaidas, Marlonas Wayansas, Josephas Gordonas-Levittas, Sienna Miller, Rachel nichols ir kt.

Daugiau filmų – www.buvaukine.lt

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

undefined

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis