5 idėjos Naujųjų metų vakarėliui namuose

Naujieji metai jau beldžiasi į duris, bet dar nežinote kur juos sutikti? Nurimkite, smagų vakarą galima turėti ir namuose su draugais. Snūduriuojančių tikrai nebus, jei pasirūpinsite originalia veikla. Tad tiems, kam mintis švęsti namuose visai neatrodo prasta, siūlome keletą vakaro idėjų.

1. Protų kovos – tiems, kas linksminasi intelektualiai

Turbūt daugeliui yra tekę dalyvauti protų kovose. Ar kada pagalvojote, kad tai puikus būdas vakarėlio pradžiai? Žaidimo metu komandose lengva susipažinti ir pabendrauti. Tiesa, klausimus reikėtų pasiruošti dar prieš vakarėlį. Linksmiausia, jei šie bus susiję su šventėmis ir artėjančiais naujais metais.

2. Šokių konkursas – nenorintiems sėdėti

Kai kuriems šokiai yra svarbiausia vakarėlio veikla, kiti abejoja savo gabumais, todėl aikštelėje atsiduria nebent ištempti už rankos. Tam, kad ši veikla sudomintų visus, į pagalbą pasitelkite žaidimus. Šiandien yra sukurta daugybė šokių programų, tereiks televizoriaus ir specialaus šokių kilimėlio. Taip galėsite išmokti naujų judesių, rinkti taškus, varžytis tarpusavyje ir surengti tikrą šokių turnyrą!

3. Virtualios pramogos – mėgstantiems naujoves

Nors vakarėlį organizuojate namuose, kodėl Naujųjų išvakarėse bent trumpam nenusikėlus į šventiškai pasidabinusio Niujorko centrą arba paslidinėti ant aukščiausios Alpių viršukalnės? Norint mėgautis virtualiomis pramogomis, užtenka turėti paprastiems vartotojams sukurtus akinius „Samsung Gear VR“ ir išmanųjį telefoną. Vaizdas iš šono į virtualioje realybėje slidinėjantį bičiulį, prajuokins, o pats keliauninkas šių potyrių neužmirš dar iki kitų Naujųjų.

4. Karaokė – balsingiems ir nebūtinai

Leiskite šventei įsibėgėti su puikiai pažįstamomis dainomis, kurias žino visas jūsų draugų būrys. Naujųjų metų vakaras – proga, kada be jokių baimių galite plėšti lietuviškus šlagerius ir užsienio hitus iš visos gerklės. Tikėtina, kad jūsų kaimynai šįkart nepyks, o gal net prisijungs prie jūsų!

5. Šarados – nebijantiems iš savęs pasijuokti

Emocijų vis dar maža? Rinkitės šaradas. Susiskirsčius komandomis arba poromis, kiekvienas jūsų turės ištraukti po žodį, kurį teks suvaidinti. Likusi poros arba komandos dalis bandys jį atspėti. Nėra taip lengva, kaip atrodo – vaidinant negalite išleisti nė garselio, todėl žaidimas iš jūsų pareikalaus kūrybiškumo. Įsivaizduokite, kaip smagu ir sudėtinga turėtų būti ištraukus tokius žodžius, kaip Trys Karaliai, varveklis ar kinų kalendorius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis