5 filmai apie išleistuves, kuriuos turi pažiūrėti (VIDEO)

Mintimis nusikelk į savo buvusį ar būsimą išleistuvių vakarą. Malonus jauduliukas, šventinė nuotaika ir galbūt net laukianti simpatija... Tačiau išleistuvių vakaras gali būti ir visai priešingas. Ypač - filmuose! PANELĖS mados redaktorė Miglė pateikia tau tris niekuomet iš mados neišeisiančių filmų apie išleistuves pasiūlymus!

„Užsispyrėlės sutramdymas“ („10 Things I Hate About You“)

Jeigu egzistuotų „statistinės romantikės ABC“, šis filmas tokiame vadovėlyje užimtų garbingą skyrių. Juostai nemenko žavesio prideda Heath Leadger šypsena ir jaudinantis scenarijus (beje, filmas paremtas Viljamo Šekspyro pjese). Viskas prasideda, kai pirmą dieną mokykloje Cameronas pamato Bjanką. Tačiau merginos tėtis labai griežtas ir leis ją į pasimatymą tik tada, kai jos vyresnioji sesuo Ketė susiras vaikiną. Bėda ta, kad karštakošės Ketės bijo visa mokykla... Tuo tarpu futbolo komandos kapitonas taip pat susižavi Bjanka ir nusprendžia sumokėti didžiausiam mokyklos neklaužadai, kad šis pakviestų Ketę į pasimatymą...

„Naujokė“ („Mean Girls“)

Meilė, pavydas, jaudulys – visos mokyklinės aistros viename! Filmas pasakoja apie savotiškus išlikimo žaidimus, kuriuos paaugliai kartais būna priversti žaisti mokykloje. Siekis pritapti ir noras turėti tikrų draugų filmo pagrindinę heroję, iš Afrikos atvykusią naujokę, privedė prie labai nelengvų sprendimų. Ką pasirinkti: populiarumą ar nuoširdžią draugystę?

„Briliantinas“ („Grease“)

Stileivų dėmesiui, jeigu šio filmo dar nematėt, niekam nesakykit ir pažiūrėkit. O pažiūrėti ir paklausyti yra ko – personažai be proto stilingi ir juokingi, garso takelis puikus, o siužetinė linija išties romantiška.

Per vasaros atostogas paplūdimyje susitinka du žavūs jaunuoliai. Denis su Sende pradeda bendrauti, stiprėja abipusė simpatija, tačiau vasara baigiasi ir Sendė turi grįžti į Australiją. Abiejų laimei, Sendės tėvai nutaria likti svečioje šalyje, mergina pradeda mokytis toje pačioje mokykloje kaip ir Denis. Visgi jos laukia kartus nusivylimas, mat paaiškėja, kad mokykloje Denis tikras blogietis ir niekam nenori rodyti savo švelniosios pusės...

„Išleistuvių naktis“ („Prom Night“)

Jeigu mėgsti po kūną bėgiojančius šiurpuliukus ir filmus, kai norisi užsidengti akis ir užsikimšti ausis, šis filmas kaip tik tau. Išleistuvės filmo herojams vietoj romantiškiausios ir linksmiausios metų nakties tampa itin siaubinga patirtimi. Pasikviesk vaikiną, ar dar geriau, – keletą draugių ir pasiruošk aštriems potyriams. Pažiūrėjusi suprasi, kad faktas, jog dar neturi suknelės, nėra toks jau baisus.

„Dar nebučiuota“ („Never Been Kissed“)

Pagrindinė filmo herojė Džosė mokykloje patyrė viską, kas blogiausia, – nuolatines patyčias ir užgauliojimus bei žeminančiai kurioziškas situacijas. Iškentusi siaubingas išleistuves, mergina pradeda naują gyvenimą ir įsidarbina populiariame dienraštyje, kur... gauna užduotį iš vidaus aprašyti moksleivių gyvenimą ir yra siunčiama atgal į mokyklą. Tačiau šį kartą mokykloje jos laukia ne patyčios ir užgauliojimai, o pirmoji meilė!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis