4 meilės rūšys: tikrai rasi tą, kurią patyrei

Kiekvieno žmogaus meilė individuali. Visgi jei skaitai šį straipsnį, sutiksi, jog nors vieną kartą gyvenime esi patyrusi vieną iš šių meilės vaikinui rūšių. Tikriausiai ir tu buvai sutikusi vaikiną, su kuriuo bendravimą gali įvardinti štai taip...

1. „Per geras“

Labai senas, paplitęs požiūris. Nėra tokio dalyko, kaip „ne mano nosiai“, tačiau visi esame patyrę jausmą, kad kažkas mums per geras. Tiesiog taip jau nutinka - galbūt kai kuriuo gyvenimo etapu mes save nuvertiname, galbūt tiesiog jaučiamės neįvertintos, nepasitikime savimi. Geriau per gerų variantų sutikti kuo mažiau, o mėgautis draugija tokių vaikinų, kurie mus gerbia ir atitinka mūsų reikalavimus.

2. „Už ribų“

Dauguma žmonių šito niekada nepripažintų. Tai, pvz., kai įsimyli draugės buvusįjį ar pusbrolį. Žodžiu, tai įsimylėjimas žmogaus, kurio negalima įsimylėti. Nors kai kurioms merginoms per gyvenimą ir nepasitaiko tokių atvejų, yra tokių, kurios nuolat susiduria su tokia situacija...

3. „Įprotis“

Užaugai, būdama jį įsimylėjusi, tik apie jį kalbėdavai su draugėmis. Galbūt tai tavo mokyklos meilė, o galbūt kiemo draugas, su kuriuo kartu žaisdavote. Jei nori santykius nutraukti, tampa be galo sunku. Prie tokio žmogaus esi prisirišusi - tiek emociškai, tiek fiziškai.

4. „Pasijunti idiote“

Tokį įsimylėjimą visos yra patyrusios – kai jį pamačiusi prarandi žadą. Tiesiog negali nieko padaryti - susitikdama su juo drebi ir negali suprasti pati savęs. Gerai, kai šis etapas praeina, todėl pabandyk bendraudama su vaikinu nesijaudinti ir išlikti savimi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis