10 stebuklingų būdų: akimirksniu tapsi brandesne

Yra sakoma, jog branda ateina su amžiumi. Vis dėlto nemažai jaunų merginų trokšta atrodyti kiek vyresnės. Nesiūlome tau suaugti per anksti, tačiau jei nori atrodyti kiek brandesnė - yra 10 stebuklingų būdų, kurie akimirksiu padarys tave brandesne.

1. Pasirink subtilų makiažą. Neperkrauk veido makiažu - su dideliu makiažo kiekiu atrodysi ne brandesnė, o paprasčiausiai vyresnė. Verčiau rinkis ne tokį sunkų makiažą.

2. Tiesūs plaukai. Garbanos, kad ir kaip būtų stilinga ir gražu, vis dėlto veido bruožus švelnina. Todėl su banguotais plaukais atrodai jaunesnė.

Tiesūs plaukai
Tiesūs plaukai
Fotolia nuotr.

3. Sumažink aksesuarų skaičių. Jei mėgsti apsikarstyti bižuterija, tikrai neatrodai brandesnė. Vos keletas aksesuarų - žiedas ar auskarai, ir iš karto atrodysi brandesnė.

4. Pasirūpink, jog turėtum gražų, kokybišką paltą. Kokybiškas paltas - ne tik labai stilinga, tačiau ir brandu. Investuok į jį - pamatysi, tokiu puošiesi ne vienerius metus.

5. Pabandyk pažeminti savo balsą. Cypiantis balselis tikrai nėra brandos požymis. Priešingai, dažnam jis asocijuojasi su vaikyste. Tad jeigu trokšti kitų akyse atrodyti brandesnė, pasistenk kiek sušvelninti, pažeminti balso toną.

6. Nusipirk akinius. Nors šis triukas - senas kaip pasaulis, vis dėlto jis stebuklingai veikia. Akiniai iš karto padarys tave brandesne.

7. Žiūrėk žinias ir domėkis tuo, kas vyksta pasaulyje. Visų pasaulyje vykstančių įvykių neaprėpsi, tačiau turi bent jau pasidomėti aktualiausiais įvykiais. Vien išorinio įvaizdžio brandumui nepakaks!

8. Raudonas lūpdažis. Šis akcentas kaip niekas kitas daugiau prideda tau brandumo. Tik nepersistenk - labai ryški spalva tinka tik einant į miestą.

Raudonas lūpdažis
Raudonas lūpdažis
Fotolia nuotr.

9. Pasistenk klausytis, ką sako kiti. Metas išaugti iš amžiaus, kai bandei atkreipti dėmesį kalbomis. Brandi mergina - išklausanti, patarianti ir mokanti sutelkti dėmesį.

10. Vilkėk baltus marškinėlius ir švarkelį. Toks dalykiškas stiliukas visuomet suteikia rimtumo ir solidumo įvaizdį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis