10 faktų apie „Vampyrų dienoraščius“, kurių tikrai nebūsi girdėjusi

Nors populiariausias jaunimo serialasVampyrų dienoraščiai“ skaičiuoja paskutinį gyvavimo sezoną, istorija apie vampyrus žiūrovų atmintyje įsimins amžiams. Atrinkome dešimt labiausiai nustebinusių bei keisčiausių faktų apie populiarųjį serialą!

Visa aktorių grupė yra daugiakalbiai

Ypatingos ir antgamtiškos galios nėra vienintelė ypatybė, vienijanti serialo herojus. Jei persikeltume į realybę, aktoriai, vaidinantys seriale, geba kalbėti daugiau nei keliomis kalbomis. Nina Dobrev kalba angliškai, bulgariškai, prancūziškai ir itališkai, Kat Graham - ispaniškai, prancūziškai ir hebrajiškai, o Paul Wesley - angliškai, lenkiškai ir vokiškai.

Nina Dobrev ir Ianas Somerhalderis
Nina Dobrev ir Ianas Somerhalderis
Vida Press

Ianas Somelharderis seriale galėjo ir nevaidinti

Ar įsivaizduoji, kokį perlą būtume praradusios? Tiesa, jį išvystume seriale Tikras kraujas, atliekantį Jason Stackhouse vaidmenį. Vis dėlto negalime įsvaizduoji, jog kažkam kitam būtų atitekęs Damiano vaidmuo, nes niekas geriau už Ianą nebūtų jo suvaidinęs!

Paul Wesley taip pat...

Aktoriaus Paulo Wesley seriale taip gal galėjome neišvysti. Teigiama, jog jis net 15 kartų turėjo atlikti epizodinius vaidmenis aktorių atrankoje, nes serialo kūrėjai abejojo dėl jo talento. Stefano vaidmenį atliekantis aktorius pasiekė savo tik pasirodęs atrankoje su Nina Dobrev - serialo kūrėjai iš karto pajuto, koks magiškas ryšys tvyrojo tarp Ninos ir Paulo.

Paul Wesley
Paul Wesley
Vida Press

Ianas Somelhaderis vardan šlovės kentė skausmus

Kaip žinia, Vampyrų dienoraščiai turi kone didžiausią fanų būrį. Susidūrimas su gerbėjais kai kuriems aktoriams, deja, apkarsta. Pavydžiui, viename renginių gerbėjas, norėjęs pagirti Ianą už jo vaidmenį seriale, netikėtai šoko prie aktoriaus ir kliudė Iano pėdą. Anot aktoriaus, iš skausmo jam net ištryško ašaros - štai tau ir šlovės kaina!

Kiekvieną kartą aktoriams norint persiorientuoti į vampyrus, vizažisto kedėje tenka praleisti apie tris valandas. Šį ilgą procesą sudaro profesionalaus makiažo atlikimas, specialių kontaktinių lęšių įdėjimas, netikrų ilčių pritaikymas ir daugybę kitų veiksmų, po kurių paprastas mirtingasis virsta vampyru.

Nina Dobrev ir Ianas Somerhalderis
Nina Dobrev ir Ianas Somerhalderis
Vida Press

Kraujas - it desertas?

Vampyrų dienoraščiuose apstu kraujo. Ir nors žiūrovams jis atrodo tikroviškas, serialo aktoriams jis nėra toks jau šlykštus. Seriale naudojamas kraujas yra pagamintas iš kukurūzų sirupo, dažomųjų medžiagų bei pipirmečių ekstrakto. Serialo aktoriai, kuriems teko paragauti butafotinio kraujo, teigė, jog jo skonis primena salsvą padažą. Gal nėra taip jau kraupu, tiesa?

Visi už vieną, vienas už visus

Visa aktorių grupė po kiekvieno nufilmuoto sezono surengia vakarėlį, kurio metu ne tik dalinasi prisiminimais iš filmavimo aikštelės, bet ir pildo nuotraukų albumą. Serialo aktoriai pripažįsta - būna momentų, kai jie negali į vienas kitą žiūrėti, ypač, kai stinga poilsio ar užsitęsia darbo valandos, tačiau komanda vis dėlto šauniai sutaria. Daugelis jų teigia, jog labai pasiilgs bendražygių, kai serialas pasibaigs.

Nina - ne amerikietė, kaip dauguma mano. Ji grynakraujė bulgarė, kuri būdama 2 metų iš Bulgarijos persikėlė į JAV. Tikroji Ninos pavardė - Nikolina Konstantinova Dobreva, vis dėlto aktorė save pristato trumpiniu.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Kat Graham nėra vien aktorė

Seriale vaidinanti Kat Graham nėra vien aktorė - ji turi puikų balsą ir jos vokalas buvo girdimas Will.i.am’s single I Got It from My Mama. Be to, kadaise Kat išleido du singlus Put Your Graffiti on Me ir 1991.

Kat Graham
Kat Graham
Vida Press

Elenos Gilbert vaidmenį galėjo atlikti ne Nina Dobrev

Viena pagrindinių pretendenčių atlikti Elenos vaidmenį buvo kita mergina, aktorė Ashlee Simpson. Pradėjusi vaidinti seriale Nina tapo viena mylimiausių žiūrovų aktorių, bet kas žino, ar jos šlovė būtų suspindusi, jei Ninai nebūtų pasisekę aktorių atrankose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis