Žvaigždė gatvėje: Olivia Palermo prieš Sarą Hyland(BALSUOK IR LAIMĖK!)

Konkursas baigėsi. Nugalėtojos: Monika Bružaitė ir Ringailė Žinytė. Dėl prizo kreipkitės vytaute@panele.lt

Kai temperatūra nukrenta žemiau nulio, taip ir norisi apsigaubti oversized  paltu  ir net lakstant mieste jaustis jaukiai ir patogiai. Žvaigždės taip pat neabejingos patogumui, tiesa, tas jų patogumas – nuo galvos iki kojų suderintas ir iš pavydo žaliuoti verčia kiekvieną fashionistą!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Šįkart stiliaus dvikovoje – paparacų įamžintos stiliaus ikona Olivia Palermo ir aktorė Sarah Hyland. Abiejų merginų stilius – šiek tiek įkvėptas 70-ųjų: Sarah pasirodymui televizijos laidoje rinkosi elegantišką kelnių aukštu liemeniu ir palaidinės derinį, o Olivia nuo šalčio gelbėjosi apsiaustu ir didele alyvine skrybėle. Uogų tonai – rudens must have!

O kuri visgi stilingesnė? Pasirink tau labiau patikusią garsenybę ir laimėk prabangų BIODERMA šampūną. Konkursą rasi apačioje ▼▼▼


Olivia Palermo ir Sarah Hyland. AOP nuotraukos


Olivia Palermo ir Sarah Hyland. AOP nuotraukos


Olivia Palermo ir Sarah Hyland. AOP nuotraukos

KONKURSAS! Užpildyk apačioje esančią formą ir laimėk vieną iš dviejų BIODERMA „Nodé Fluide“ šampūnų! Tai šampūnas, kuris išsaugo galvos odos ir plaukų biologinį balansą, būtiną sveikiems plaukams.


Nugalėtojas skelbsime spalio 27 dieną. Sėkmės!



Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis