Talentas: Selena Gomez pristatė tai, kas tikrai motyvuotų sportuoti(FOTO)

Kaip apibūdintum Selenos Gomez stilių? Moteriškas? Prabangus? Seksualus? Pasirodo, atlikėja dievina ne tik dizainerių kurtas vakarines sukneles, bet ir patogumą.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

O tai įrodo naujausia jos kompanijai „Adidas“ sukurta laisvalaikio drabužių kolekcija, kurioje galima rasti tiek sportui, tiek patogiam laisvalaikiui skirtų apdarų.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Raštuotos tamprės, apsmukusios kelnės iki pusės blauzdų, spalvingos palaidinės ir itin elastingi džinsai – kiekviena mergina kolekcijoje ras drabužių, kurie tiks ne tik einant sportuoti, bet, priderinus keletą įdomesnių aksesuarų, ir į neįpareigojantį vakarėlį.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Linksmoje naujajai drabužių linijai skirtoje fotosesijoje Selena parodė kiek kitokią savo pusę. 22 metų mergina demonstravo trumpesnius nei įprastai plaukus, jos veidą puošė natūraliai atrodantis makiažas, dainininkė kiekvienoje nuotraukoje atrodo žaismingai ir jaunatviškai. Kaip manai, ar turėdama Selenos kurtą derinuką, jaustumeisi labiau motyvuota pradėti sportuoti? Neabejojame, kad taip!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis