Talentas: 19-metės kurti maudymosi kostiumėliai sudrebino mados savaitę(FOTO)

Lietuvaitės, vos 3 mėnesius per metus galinčios mėgautis vasara, tikriausiai pavydi šiltų kraštų gyventojoms, kurios visus metus gali džiaugtis tobulu įdegiu, šiltu oru ir jūros bangomis. Ten gyvenant nereikia nei šiltų striukių, nei aulinių batų, o štai bikinius gali keisti nors ir kasdien!

Malibu paplūdimyje (Kalifornijos valstija, JAV) užaugusi maudymosi kostiumėlių dizainerė Francesca Aiello žino, koks turi būti geras bikinis. Būdama vos 17 ji įkūrė savo maudymosi kostiumėlių kompaniją „Frankie's Bikinis“, o po dviejų metu debiutavo Majamio mados savaitėje kaip jauniausia kada nors savo darbus ten pristačiusi dizainerė.

Kurti maudymosi kostiumėlius jai padeda mama. „Siūti aš nesugebu, o štai mano mama - puiki siuvėja“, - apie savo darbą pasakoja Francesca. Tačiau nors mama anksčiau ir bandė kurti apdarus pati, jos kūriniai didelės sėkmės nesulaukė. Todėl dukra ir mama nusprendė bendromis jėgomis išsiaiškinti, kokius maudymosi kostiumėlius merginos mėgsta ir kaip pasiūti tokį kostiumėlį, kuriam nė viena neatsispirtų.

Francesca Aiello
Francesca Aiello
AFP/Scanpix

„Nors man tik 19, tačiau jaunas mano amžius man nekliudo. Merginos turėtų suvokti, kad amžius neturėtų tapti kliūtimi siekti to, ko labiausiai trokšti“, - pasakojo jaunoji dizainerė.

Paklausta, kur ieško savo kūriniams įkvėpimo, dizainerė atsakė, kad semiasi naujų idėjų stebėdama merginas paplūdimyje. „Noriu kurti tokius maudymosi kostiumėlius, kurie patiktų kiekvienai“, - kalbėjo dizainerė.

„Frankie's Bikinis“
„Frankie's Bikinis“
Reuters/Scanpix

Seksualios „Frankie' Bikinis“ kūrinius dėvinčios manekenės nelieka nepastebėtos: oficialus kompanijos „Instagram“ puslapis turi daugiau nei 200000 sekėjų, o jaunoji dizainerė, nevengianti savo kurtų maudymosi kostiumėlių dėvėti ir pati - daugiau nei 80000.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis