Šventinio stiliaus idėjos tiek mėgstančioms pasipuošti, tiek dievinančioms patogumą(FOTO)

Tikriausiai ne vieną merginą artėjančios šventės ne tik džiugina, bet ir „apdovanoja“ galvos skausmu nežinant, kaip pasipuošti. Trūksta idėjų? Pristatome itin šventiškus derinukus, kuriuos garsios Lietuvos mados ir grožio blogerės rinktųsi šventiniams vakarėliams. Kopijuok drąsiai!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

100% Elegancija

Juoda, blizgesys ir auksas – trijų žodžių kodas, atrakinantis vakaro karalienės paslaptis. Tavo ginklai, paruošti šiam švenčių sezonui, - tai aukšto liemens prigludęs sijonas, derinamas su trumpa palaidine ar megztuku, ilga moteriškas formas pabrėžianti nėriniuota suknelė ar klasikinis „peplum“ suknelės modelis. Pamiršk švarkus ir megztus bolero – vakaro diva dėvi kailinius! Avalynė? Aukštakulniai!

Kompromisas

„Mada – tai žaidimas. Kas moka žaisti, provokuoti ir juoktis iš savęs, visada bus madingas“, – sakė legendinė mados ikona Anna Piaggi.

Stiliaus eksperimentatorėms siūlome įsivelti į ginčą su nusistovėjusiomis derinimo taisyklėmis ir ieškoti kompromisų. Mergaitiška trumpa suknelė ir grubūs aulinukai? Taip! Elegantiška palaidinė, (labai) plėšyti džinsai, aukštakulniai ir močiutės perlų vėrinys? Būtent! Prie ko dar derinti prigludusį, midi sijoną aukštu liemeniu? Prie jaukaus laisvo megztinio ir masyvaus kaklo papuošalo! Ką dar šį sezoną turėtų išmėginti tikra stiliaus maištininkė? Pastelines spalvas! Sniego tviskesio šaltyje ir šiaurės pašvaistės įkvėpti, šią žiemą pastelę siūlo ne tik greitos mados prekiniai ženklai, bet ir pasaulio dizaineriai.

(NE) balerina

Carrie Bradshaw, Rihanna ir Anne Hathaway tai jau darė. Šį sezoną balerinos sijonėlį atrado ir pasaulio mados tinklaraštininkės. Įvedusi į paiešką „tutu skirt” rasi daugybę pasiūlymų, kaip ir su kuo jį dėvėti. Išsirink sau tinkamiausią ir parodyk šiam scenos atributo pusbroliui, kuo gyvena šiuolaikinė mados balerina!

Makiažas – „Grimo Akademija“.
Nuotraukos – „Mark And Migle Photography“

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis