Šlovė: „Panelės“ fotosesijoje manekenės pozavo su garsios grupės instrumentais(FOTO)

Gruodžio „Panelės“ žurnalo numeryje rasite nuotaikingą fotosesiją, kurioje būrys manekenių ne tik demonstruoja šventinius apdarus ir crazy šukuosenas, bet ir groja tikrais instrumentais, kurios joms paskolino grupės „FOJE“ muzikantai.

MADA ROKO RITMU

Kailinės detalės, auksu ir galingais deimantais žibantys aksesuarai, akį traukiantys geometriniai raštai, pūsti sijonėliai, trumpos suknelės, gėlėti printai, žvaigždiški saulės akiniai ir žinoma aukštakulniai-žudikai! Tokią mados fiestą suorganizavo „Panelės“ žurnalo stilistė Gerda, o jai talkino grimerė Julija, sukūrusi spalvingą makiažą. Šukuosenos – sušiauštos tarsi pasėdėjus elektros kėdėje, bet jei esi roko grupės lyderė, saldžios garbanėlės ir netiktų.

GITAROS UŽ GRAŽIAS AKIS

Smagiausia, kad manekenės pozavo prie tikrų instrumentų, kuriais daug metų grojo grupės „Foje“ nariai. Prie šių muziejinių vertybių prisiliesti pavyko dėka „Foje“ muzikanto, menininko Algimanto Kriščiūno, kuris ir įamžino šventinę fotosesiją, negailėdamas merginoms savo būgnų, Andriaus Mamontovo gitarų. Net Arnoldas Lukošius nepagailėjo savo mylimojo sintezatoriaus, prie kurio dar visai nesenai staipėsi, pasipuošęs sijonu...

Daugiau fotosesijos detalių – šventiniame gruodžio „Panelės“ žurnalo numeryje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis