„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Pirmas derinukas

Kartais net ir vasarą nesinori ryškumo. Tokiems norams įgyvendinti puikiai tiks juoda lengvai krentanti palaidinė be rankovių ir paprastas, dabar itin madingas skeiterių sijonukas. Nustebau, kai dėvėtų drabužių parduotuvėje radau populiariausią šių metų aksesuarą - grandinę. Ji čia kainavo vos 5 litus ir tapo geriausiu mano radiniu.

Palaidinė - 24 Lt
Sijonas - 13 Lt
Kaklo papuošalas - 5 Lt

Derinuko kaina – 42 Lt

Antras derinukas

Hipiai, hipiai ir dar kartą hipiai. Nors ši subkultūra ir susiformavo XX a. septintajame dešimtmetyje, tačiau jų stilius ir įvaizdis gyvas iki šiol. O vasara yra neįsivaizduojama be lengvų, gausiai nėriniuotų, plačių drabužių su raukiniais, gėlėmis ar etno motyvais. Tad aš parinkau būtent tokią palaidinę, taip pat ryškias, klubus aptempiančias kelnes ir platformas, kurios šį derinuką padaro tinkamą miesto įvaizdžiui.

Palaidinė - 17 Lt
Kelnės - 19 Lt
Avalynė - 40 Lt
Kaklo papuošalas - 3 Lt

Derinuko kaina – 79 Lt

Trečias derinukas

Amžinoms romantikėms išrinkau margintą liemens liniją išryškinančią suknelę. Ji idealiai tiks ir prie aulinukų, ir prie balerinų ar aukštakulnių. Taip pat, romantiškam įvaizdžiui pabaigti galima rinktis įvairiausius aksesuarus: ir apyrankes, ir kaklo papuošalus, ir žiedus, ir auskarus, ir skareles... Mano pasirinkimas- pastelinės rausvos spalvos skarelė bei kūno spalvos rankinė.

Suknelė - 37 Lt
Rankinė - 49 Lt
Skarelė - 7 Lt
Avalynė - 40 Lt

Derinuko kaina – 133 Lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis