„Skudurynų reidas“: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Vilniaus turtuolių atžala: nėštumas 15-os nesustabdė nuo „tūsų“(INTERVIU)
51 kg atsikračiusi Rita: jaučiausi lyg ne šio pasaulio gyventoja(INTERVIU)
Kaip atgaivinti pažeistus plaukus ir paskatinti jų augimą? Pataria specialistė

Pirmas derinukas

Ryškus lietpaltis- pavasario / vasaros būtinybė. Šis geltonas lietpaltukas kainuoja vos dvidešimt litų, o atrodo tikrai neblogai. Tai puikus pasirinkimas lietingai ar vėsesnei dienai, ypač norinčioms išsiskirti panelėms. Plėšyti džinsai taip pat yra šio pavasario topas ,kurį vertėtų turėti spintoje. Na, o neutralios kūno spalvos taškuoti marškinukai dar labiau pagyvina bendrą įvaizdį.

Geltonas lietpaltis 20 Lt

Plėšyti džinsai 22 Lt

Taškuoti marškiniai 17 Lt

Derinuko kaina - 59 Lt

Antras derinukas


Gipiūriniai balti marškinukai ir odos imitacijos kakaviniai šortai – šiltai pavasario /vasaros dienai. Odiniai ar dirbtinės odos drabužiai išliks madingi ir šiltuoju sezonu, tačiau prie jų derėtų derinti itin lengvus ir vienspalvius audinius. Oda ir lengvutis gipiūras - derinys, kurį pasirinkusi tikrai neprašausi!

Kakaviniai šortai 47 Lt
Palaidinė 27 Lt
Apyrankė 12 Lt

Derinuko kaina - 86 Lt

Trečias derinukas



Be sijono taip pat neišsisukome. Džinsinis, itin patogus sijonukas su balta palaidine - paprasta, bet nepaneigsi, žavinga! Akcentas - ilgi auskarai ir ovalūs akiniai. Vienintelis brangesnis elementas - batai, tačiau jie - nė karto nedėvėti, tikras laimikis!

Sijonas 37 Lt
Palaidinė 20 Lt
Balerinos 62 Lt
Auskarai 17 Lt
Akiniai 17 Lt

Ketvirtas derinukas

Artėjant vasarai, norisi ir kažko pastelinio, šviesaus bei romantiško. Idealus variantas- šviesios kelnės ir šifoniniai marškinukai. Juos derinau prie itin moteriškų batų - platformų su dideliais kaspinais. 

Melsvos kelnės 45 Lt
Šifoniniai pasteliniai marškiniai 27 Lt
batai 62 Lt
auskarai 12 Lt


KONKURSAS! Esi tikra „skudurynų“ asė? Apačioje esančioje foto formoje pasidalink savo geriausiu „skudurynų“ laimikiu, parašyk, kiek jis ar visas derinukas kainavo, o originaliausio stiliuko savininkė laimės kosmetikos prizus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis