„Panelės“ 20-mečio vakarėlyje šėlo ryškiausios žvaigždės(FOTO)

Kai 1994-aisiais gimė jau legenda tapęs žurnalas „Panelė“, už jo „slėpėsi“ vos 3 žmonės: vyriausioji redaktorė Jurga, fotografas Algis ir kalbos stilistė. O štai vakar Vilniaus centre esančiame klube „Pabo Latino“ jau 20 metų gyvuojančio žurnalo komandą su jubiliejumi pasveikinti rinkosi daugybė Lietuvos įžymybių, žurnale aprašytų herojų ir „Panelės“ draugų.

Kas mėnesį „Panelę“ perskaito beveik 90000 ištikimiausių gerbėjų, kurie kaskart džiaugiasi, verkia, susimąsto, sunerimsta ar tiesiog atsipalaiduoja rankose laikydami jau keletą kartų išauginusį leidinį. Todėl nenuostabu, kad jubiliejinio vakarėlio metu svečiai dalinosi tiek savo prisiminimais apie nerealias ir daug išmonės reikalaujančias „Panelės“ fotosesijas, didžiausias paslaptis lengvai išgaunančius žurnalistus, unikalias iš įvairiausių Lietuvos ir pasaulio kampelių surinktas istorijas, bei laimingo gyvenimo akimirkas, kuriomis ir grįsta „Panelės“ vizija.

 Jubiliejinis „Panelės“ numeris - jau prekyboje!

Žurnalo komanda dar kartą dėkoja visiems už sveikinimus, gražius žodžius ir gerą nuotaiką. Mieli skaitytojai, kviečiame apžiūrėti „Panelės“ gimtadienio akimirkas!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis