Yra bateliai, kurių trokš kiekviena (FOTO)

Ne paslaptis, kad nauji bateliai suteikia daug džiaugsmo, o tuo labiau - puošnūs. Pasiruošk draugų vakarėliams ir Naujų metų sutikimui!

Ryškiausios vakarėlių avalynės tendencijos

BLIZGESYS

Metallic efektas ir siuvinėjimai žvyneliais ar kitais žibučiais - puošniausia žiemos švenčių tendencija. Tiesa, metalizuoto ir blizgaus audinio aksesuarus stilistai siūlo rinktis ne tik šventėms, bet ir kasdienai, pavyzdžiui, prie džinsų arba megztos suknelės. Jei šventiniam vakarui išsirinkai žėrinčias kurpaites, nepersistenk ieškodama originalios suknelės, pakaks kuklesnio varianto.

AP, Sipa Press, Vida Press nuotr.
Bateliai iš asos.com - Ltd

AKMENŲ INKRUSTACIJOS

Avalynė, inkrustuota žėrinčių akmenų imitacijomis atrodo ne mažiau puošniai nei blizgučiai. Viktorijos laikus menanti tendencija ypač tiks prie prabangiai atrodančių nėrinių, aksomo ar priešingo - minimalistinio stiliaus.

SMAILUS PRIEKIS

Aukštakulniai bateliai smailėjančiu priekiu ne tik madingi, bet ir pasitarnauja - grakština ir ilgina kojas. Aišku ilgai avėdama tokius batelius itin varginsi pėdas, tad verčiau ieškok kiek žemesnio kulno arba visai lygaus pado. Manai efektas bus menkesnis? Tikrai ne, smailas priekis atliks savo darbą ir be aukštos pakulnės pagalbos.

AFP, Vida Press nuotr.

Aukštakulniai iš asos.com - Ltd

GLADIATORIAI

Vakarėlių tendencija - ir gladiatorių tipo aukštakulniai. Šaltojo meto vakarėliams tiks uždari gladiatoriai, o jei laukia renginys uždarose patalpose, galbūt pavyks pritaikyti ir sandalų tipo aukštakulnius. Nepamiršk, kad suvarstomi ar dirželių eile užsegami aukštakulniai kiek trumpina kojas, tad prie jų derink trumpą sijonėlį arba suknelę, siauras kelnes arba šortukus.

Vida Press ir Mavrixonline nuotr.

Aukštakulniai iš asos.com - Ltd

Bateliai pagal kišenę

Gali rasti šventinį apavą, kuriam reikės atseikėti mėnesio sumą, gali rasti ir tokį, kuris pareikalaus mažiau nei 20 eurų. Nebijok batelių, skirtų vakarėliams, dairytis mažuose vintažiniuose butikuose, komisuose, antrų rankų parduotuvėse ar siųstis internetu - čia gali rasti tikrų lobių.

IKI 20 EUR

Bateliai iš asos.com - Ltd, hm.com, lovelywholesale.com, sammydress.com, oasis-stores.com

IKI 30 EUR

Bateliai iš asos.com - Ltd, hm.com, oasis-stores.com, "Stradivarius"

IKI 40 EUR

Bateliai iš asos.com - Ltd, hm.com, "New Yorker", "Stradivarius", "Zara"

Bateliai iš asos.com - Ltd

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis