Visi išsigandę: Cindy Crawford dukrelę mados pasaulis taip išsunkė, jog ji nebepanaši į žmogų? (FOTO)

Kai mados pasaulyje pradedi suktis vos trylikos, tikėtina, jog vos po kelerių metų sukaupi ne tik didelį patirties bagažą, bet ir gauni dovanelę - pavargusią išvaizdą. Klysta tie, kurie galvoja, jog modelių gyvenimas rožėmis klotas.

Varginančios fotosesijos, viena po kitos sekantys kolekcijų demonstravimai, miego stygius ir per menkas suvartojamo maisto kiekis - būtent tai ne vieną modelį lydėjo neseniai vykusiose Paryžiaus bei Milano madų savaitėse.

Mada besidomintys jau antrą savaitę iš eilės nenustoja kalbėję apie supermodelio dukros Cindy Crawford triumfą - garsiausių dizainerių kolekcijas Paryžiuje ir Milane demonstravusi šešiolikmetė išsiskyrė profesionalumu ir rafinuotumu. Deja, po stulbinančia šlove slypi didžiulis nuovargis. Nemažai sekusių Kaios pasirodymus mados savaitėse pastebėjo, jog mergaičiukė visai nepanaši į sveiką, entuziazmu trykštančią paauglę.

Pilki maišeliai po akimis, pavargusi oda ir kraupus lieknumas - nors Kaiai žingsniuojant podiumu labiau norėtųsi dėmesį skirti kolekcijai, paauglės išvaizda trikdo. Kaip žinia, keli pastarieji mėnesiai Kaiai buvo nelengvi. Pasiruošimas kolekcijų demonstravimams atima daug laiko bei energijos, todėl gerai išsimiegoti ir tinkamai pailsėti tuo metu, rodosi, neįmanoma.

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Puiku, kai esi suaugusi, savarankiška mergina ir gebi kontroliuoti poilsio bei darbo režimą, tačiau Kaia - vos šešiolika... Maksimalizmas šiuo amžiumi laimi prieš kitas vertybes, o kur dar modeliams būdingas perfekcionizmas. Kaia - neįtikėtinai liekna, todėl beveik nesitiki, jog stengiasi, kad mityba būtų pilnavertė. Visiškai išsekusi bei pabalusi ji po kolekcijų demonstravimo pastebėta Los Andžele, į kurį atvyko trumpam pailsėti. Tiesa, ne ilgam - keletą dienų praleidusi šeimos namuose ji vėl skris į Europą dalyvauti mados namų kolekcijų pristatymuose.

Regis, gerbėjų nerimas pagrįstas. Gražuole kadaise laikyta mergina šiuo metu labiau primena vaiduoklį, o ne energija trykštančią paauglę!

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis