Vau! „Hario Poterio“ gerbėjos, laikykitės: tai gražiausia iki šiol buvusi vardinė kolekcija (FOTO)

Jei namuose turi ne vieną daiktą, susijusį su legendinėmis knygomis bei filmai„Haris Poteris“, spirgėsi iš nekantrumo išvysti naujausią sportinių drabužių kolekciją, kurioje atsispindi knygų ir filmų tematika. Australų mados kompanija Blackmilk išleido jau antrąją Hario Poterio emblemomis dekoruotą drabužių kolekciją.

Pirmąją kolekciją sudarė laisvalaikio drabužiai, o štai antroji skirta būtent sportinei tematikai. Puikios, komfortiškos ir stilingos sportinės tamprės, patogūs, laisvi džemperiai, prakaitą sugeriančios sportinės liemenėlės... Tai tik menka dalis visos kolekcijos, kuri, regis, tuoj pat bus išgraibstyta. Apie naująją kolekciją jau pranešė didieji mados portalai, todėl Blackmilk gali tikėtis didžiulio kolekcijos populiarumo. Hario Poterio fanų pasaulyje gausybė, o merginos, ko gero, sudaro didžiąją dalį gerbėjų.

Naujoji kolekcija išsiskiria laisvomis, judesių nevaržančiomis medžiagomis, kurios leidžia intensyviai judėti. Kolekcijos dizainas šiuolaikiškas, nemažai odinių elementų, kurie madingi šiais metais. Gruodžio 19 d. prekyboje pasirodanti kolekcija sulauks daugybės dėmesio iš įvairių pasaulio kampelių, mat drabužius bus galima įsigyti internetinėje parduotuvėje. Tiesa, kokios bus sportinių drabužių kainos, kol kas drabužių kūrėjai neatskleidžia. Spėjama, jog jos gali būti ne tokios jau mažos, tad didžiausios Hario Poterio fanės turėtų jau dabar pradėti taupyti.

Puikiausia tai, jog sportinius drabužius galima dėvėti ne vien aktyvios fizinės veiklos metu, bet ir laisvalaikiu, mat drabužių komplektacijos tiks keliaujant į miestą ar į gamtą. Žodžiu, pati nuostabiausia kalėdinė dovana! Belieka viltis, jog Kalėdų senelis paisys troškimų ir po kalėdine eglute rasime ne ką kitą, o šiuos drabužius!

The look book for @blackmilkclothing Harry Potter active wear range has been released, for a closer look check out @blackmilkclothing Facebook page/website for the lookbook link! 😍⚡️🖤 #blackmilkclothing #blackmilk #bmuk #harrypotter #harrypottershop #harrypotterhome #HarryPotter20 #harrypotter20thanniversary #harrypottersportswear #activewear #sportswear #hp #harrypotterootd #ootd #ootn #gryffindor #hufflepuff #ravenclaw #slytherin #hogwarts #hogwartsalumni #hogwartsschoolofwitchcraftandwizardry

A post shared by Shannen ⚡️ (@potterwatchuk) on Dec 13, 2017 at 12:33am PST

We all need a little extra magic sometimes ❤️ Team Hogwarts is coming...7am Tuesday, December 19 AEST. #blackmilkclothing #blackmilkactive #harrypotter #hogwarts

A post shared by BlackMilk Clothing (@blackmilkclothing) on Dec 11, 2017 at 6:18pm PST

You’ll never guess what we’ve been working on… #blackmilkclothing #blackmilkactive #harrypotter #hogwarts

A post shared by BlackMilk Clothing (@blackmilkclothing) on Dec 8, 2017 at 5:10pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis