Vasaros must have pagal Palangoje vyksiančią mados mugę ,,Design for life’’

Šiltojo sezono išsiilgusioms fashionistoms vasara – tikras rojus. Visą vasaros sezoną pranašaujami palankūs orai verčia lauk iš spintos užsigulėjusias sukneles ir vilioja puoštis – juk sezonas nusimato ilgesnis nei įprastai. Ką įsigyti ir kaip neprašauti? Tai Palangos miesto gyventojams ir svečiams liepos 7 dieną padiktuos nemokamas didžiausias vasaros renginys ,,Design for life’’. Į „Palangos Sporto areną“ Sporto gatvėje 3 atvykstantis nemokamas mados ir grožio renginys „Design for life“ kartu atsiveš ir būsimų mados perliukų.

Pastelė – ledų atspalviai

Nesvarbu, aviečių, alyvuogių, rausvos, citrinų ar mėlynos spalvos – tačiau šį sezoną pastelė prilygs gaivinantiems ledų atspalviams.

Auganti pėdutė

Linen sheep

Kevimax

Vienos spalvos dominavimas – vientisumas

Tai kone ryškiausias šio sezono akcentas. Būti nuo galvos iki kojų ištikimam vienai spalvai atsispindi itin populiariuose dviejų dalių kostiumėlių trenduose.

Credo in Te

Be noticed

Midi ilgis

Jau ne pirmąjį sezoną iš topų išmetami mini ilgiai. Spintose ryškiai karaliauja – midi. Tiek kelnės, tiek sijonai, tiek suknelės siekia blauzdas arba aukščiau kulniuko.

Credo in Te

Ziy.lt

Sporto prieskonis

Rodos, neseniai sportiniai bateliai prie suknelių buvo tikras akibrokštas pasigautas iš gatvės mados, tačiau šiandien akivaizdžiai demontruojama, jog sportiniai akcentai dera ne tik sporto salėje. 2018 dar labiau pabrėžia – girl power.

Elleste apparel

Tiulis, taškučiai, veteriniai dryžiai, langučiai

Kuo įdomiau, tuo geriau – šiemet tekstūros kviečia būti išradingiems ir nesirinkti tiesiog vienspalvio audinio,o jį bent jau paįvairinti detalėmis.

Happy me

Vientisi maudymosi kostiumėliai

Mažai pridengiantys bikiniai paliekami nuošalėje, nes pleže laukia nors ir mažiau praktiški saulės vonių atžvilgiu, tačiau elegantiški ir figūrą pabrėžiantys vientisi maudymosi kostiumeliai. Dabar jūroje it undinėlė.

ms.mermaid

Minimalistinė juvelyrika

Jau kuris laikas karaliauja smulkūs ir neapkrauti aksesuarai: nuo kaklo papuošalų iki auskarų – viskas alsuoja natūralumu.

Ketri amber jewelry


Minimal touch


Pinta

Gaivu, vasariška ir lyg tiesiai iš gamtos – pinti šiaudiniai krepšiai šiemet privalomas kiekvienų atostogų akcentas.

Tooche


Random shop


Šias ir dar daugiau mados aktualijų rasite jau liepos 7 dieną Palangos Sporto arenoje, Sportog gatvė 3, vyksiančioje nemokamoje mados ir grožio mugėje ,,Design for life’’. Nuo 12 iki 20val. renginys kvies ir į mados paskaitas, nemokamai dalins cukraus vatą bei ledus – todėl jei šventinį savaitgalį būsi Pajūryje – nepraleisk progos apsipirkti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis