Tikrai ne mokyklai: Kylie Jenner veda naują madą, kuri šiurpina konservatyvesnius (FOTO)(APKLAUSA)

Rugsėjis - puikus mėnuo atnaujinti savo garderobą. Savo drabužinę atnaujino ir už Atlanto vandenyno gyvenanti jaunimo numylėtinė Kylie Jenner, kuri įsigijo įmantrius plėšytus džinsus.

Viskas, ką Kylie talpina savo Instagramo tinkle, tampa auksu jaunajai auditorijai. Nenuostabu, jog paviešinusi nuotrauką su iškarpytais gale džinsais, ji susilaukė daugybės komentarų. Kylie gali pasigirti tobula figūra, todėl aptempti džinsai jai iš tiesų labai tinka. Vis dėlto nemažai žmonių suskubo piktintis tokia Kylie apranga - nejaugi galima tokią madą skleisti tarp jaunų merginų?

Plėšyti džinsai jau nieko nebestebina - šią vasarą toks džinsų tipas buvo pats populiariausias. Tačiau džinsai, atidengiantys užpakalinę dalį... ar tai nėra pernelyg vulgaru? Tiesa, kuklumu Kylie nepasižymi ir niekuomet nestokoja drąsos, visgi tokia Kylie skleidžiama mada neramina dorovinguosius.

Jei tokiais džinsais pasipuošusios merginos pradės vaikščioti mokyklos koridoriais? Na, tokią aprangą, ko gero, reikėtų palikti laisvalaikiui, o ir laisvu laiku ne kiekviena išdrįstų pasidabinti tokiais iššaukiančiais džinsais.

Štai, kokią džinsų madą skleidžia Kylie:

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 29, 2016 at 2:07pm PDT

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 29, 2016 at 2:08pm PDT
12:24 • #jeans #white #kyliejenner #rippedjeans A photo posted by ya girl ariel♛ (@slutbg) on Sep 1, 2016 at 12:24am PDT

Yra ir mažiau provakuojančių plėšytų džinsų variantų:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis