„Tegul Bėga“ nauja kolekcija kviečia tiestis raudonus kilimus pačioms

Prekės ženklo „Tegul bėga“ kūrėja Rūta Lapienytė, pristatydama naują tamprių (angl. leggings) kolekciją „Hello darkness, my old friend“, ironiškai žvelgia į mados ir pramogų pasaulio prabangą, jų sukurtus standartus. Raudonas kilimas, kuriuo per kiekvieną pristatymą žengia žvaigždės, prilyginamas babos kilimui ant sienos. Būtent šis elementas ir tapo „Tegul bėga“ naujosios kolekcijos pagrindiniu elementu.

„Žmonių noras tapti žvaigždėmis bet kokia kaina, didžiuotis pseudo prabanga ir turtais, netikromis kūno dalimis – nagais, blakstienomis, krūtimis ir t.t., man kelia juoką ir yra sunkiai suvokiamas“, – pasakoja kūrėja.


Neatsitiktinai sudalyvauti fotosesijoje buvo pakviestas modelis Gabrielė Matelytė. Ši mergina – tai drąsos ir kompleksų neturėjimo pavyzdys. „Ji nieko nevynioja į vatą ir yra stipri asmenybė, kuri gali tiesti raudoną kilimą ne tik sau, bet ir kitoms merginoms. Tą ji ir daro“, – šypsosi „Tegul bėga“ kūrėja.


Naujosios kolekcijos „Hello darkness, my old friend“ idėja – priminti apie šou, mados pasaulio tamsiąją pusę ir grožio standartų primityvumą. Fotosesijos komanda siekė sukurti senovinio erotinio filmo atmosferą. „Rudens ir žiemos periodus apgaubia tamsa, kurioje ir užgimsta erotiniai elementai. Kartais man atrodo, kad mes gyvename „Twin Peakse“, kur visi turime savo tamsių paslapčių“, – sako kūrėja.


„Tegul bėga“ kūryba skirta drąsioms merginoms, kurios nekompleksuoja dėl savo kūno linijų. Siekiama skatinti merginas ir moteris žiūrėti į gyvenimą paprasčiau, išsivaduoti nuo primestų klišių ir standartų: „Moterys, tieskite savo raudonus kilimus pačios ir jais skriskite!“, – juokiasi „Tegul bėga“ kūrėja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis