Šukuosenų tendencijos ir priemonė, be kurios jų nesukursi

Skubėjimas – neatsiejama šiuolaikinio gyvenimo dalis. Ryte besiruošdama į mokyklą nespėji išsiplauti plaukų ir suformuoti išskirtinės šukuosenos? Neplauti plaukai ne tik atrodo neestetiškai, bet ir verčia mus jaustis nejaukiai. Tokiu atveju geriausiu išsigelbėjimu gali tapti sausas šampūnas – tai neįtikėtinai patogus ir naudingas išradimas, padedantis greitai sutvarkyti plaukus.

Kokias šukuosenas gali sukurti sauso šampūno pagalba? Kviečiame pasižvalgyti!

Aukštai sukeltas kuodas

Viena paprasčiausių, bet stilingai atrodančių šukuosenų yra aukštai sukeltas kuodas. Papuršk plaukų šaknis sausu šampūnu ir pirštais tolygiai paskirstyk produktą. Surišk plaukus į uodegą aukštai ant pakaušio. Suimk uodegytės galą viena ranka, щ kita ranka perskirk plaukus po gumele (prie plaukų šaknų), tada perkišk plaukus pro skylę. Susuk kuodą, plaukų galiukus apsuk aplink uodegos pagrindą, prismeik smeigtukų. Jei plaukai trumpesni, gali palikti kelias laisvas krentančias sruogas.

Ich liebe dieses Wetter 😍☀️👏🏽 ...ich hab jetzt Feierabend und fahre jetzt zu meiner lieben @kenyakirsch 🚗💨😊 Sie hat heute Geburtstaaaaag 🎉 und ihr dürft ihr gerne hier gratulieren 😂👏🏽👏🏽 Schönen Tag euch noch 😘 #happybirthdayliebekenya ❤️ ❤️ #outfit #outfitpost #ootd #outfitoftheday #wiwt #whatiweartoday #me #metoday #mylook #fashionblogger #fashionblogger_de #fashiongram #lookbook #fashiondiary #todayslook #lookoftheday #todaysoutfit #metoday #stripes #momshorts #messybun

A post shared by FASHIONPUGLADY BY JAQUELINE (@fashionpuglady) on Aug 29, 2017 at 8:00am PDT

Pynė šone

Palaidi plaukai trukdo jaustis laisvai ir patogiai? Puiki išeitis yra supinti galvos šone ploną pynę, o jos galiukus paslėpti po palaidais plaukais. Tokia šukuosena ne tik atrodo labai stilingai, bet ir paslepia ant veido krentančius plaukus. Jei vakare planuoji eiti į miestą – pagarbanok plaukų galiukus, ant šaknų užpuršk nedaug sauso šampūno ir perbrauk pirštais plaukus – tai puikus būdas pagyvinti šukuoseną ir suteikti jai žaismingumo.

I'm feeling the side braid today. So long 👋🏻 straight summer hair and hello fall braids and waves. 🍂

A post shared by Joanna Venditti (@nestingstory) on Aug 27, 2017 at 6:36am PDT

Puošni „uodega“

Uodega – įprasta ir visiems žinoma šukuosena, kurią susirišti lengva, paprasta ir greita, tačiau ji nebūtinai turi būti tokia paprasta ir kasdieniška, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Siūlome išmokti susirišti „prancūzišką uodegą“ – prieš rišant ir segant plaukus užpuršk ant plaukų sauso šampūno ir pavelk juos viršugalvyje. Tokia šukuosena yra puiki išeitis toms, kurios neturi ryte laiko formuoti plaukus, bet nori atrodyti gražiai ir išsiskirti iš minios.

Kokį sausą šampūną rinktis?

Tarp sausų šampūnų šiuo metu vieni populiariausių – Klorane šampūnai. Šis prekės ženklas siūlo du variantus. Pirmasis, praturtinas avižų pieneliu, skirtas normaliems plaukams, o antrasis – su dilgėlių ekstraktu – reguliuoja sebumo išsiskyrimą ir yra skirtas riebiems plaukams. Klorane sausi šampūnai nuo kitų skiriasi tuo, jog plaukai neišsausėja, išlieka lankstūs, judrūs, gyvybingi. Tamsiaplaukės turėtų atidžiai reguliuoti priemonės kiekį ir kruopščiau iššukuoti likučius iš plaukų, pakedenti plaukus pirštais. Dar vienas malonus efektas – aromatas, gaivus švaros kvapas. Priemonė yra itin švelni, hipoalergiška, be parabenų ir sulfato, tinka visų tipų plaukams. Pagaliau net pramiegosi žadintuvą savo šukuosena gali nustelbti visos mokyklos dėmesį!

Kaip naudoti?

Laikant flakoną 20 cm atstumu nuo galvos purkšk šampūną ant plaukų šaknų. Praėjus porai minučių rekomenduojama plaukus lengvai pamasažuoti, supurtyti sruogas pirštais, kad priemonė tolygiai pasiskirstytų. Dar veiksmingiau nešvarumai sugeriami pamaigius plaukų šaknis rankšluosčiu. Tada šampūno likučius iššukuok tankiomis šukomis. Sruogos bus švarios, šaknys atgaivintos, o plaukai įgaus daugiau apimties.


Naudinga ne tik dėl greito efekto

Ši priemonė – tikra pagalba plaukams, leidžianti pailsėti nuo drėgmės, plaukų džiovintuvo ir kenksmingų medžiagų, dažnai esančių įprastų šampūnų sudėtyje, ardančių natūralią hidrolipidinę plėvelę ir greičiau nuplaunančių spalvą.

Kasdien plaunant galvą, džiovinant džiovintuvu ir lyginant ar kitaip formuojant šukuoseną, karštis neigiamai veikia plaukus. Naudojant sausą šampūną du kartus per savaitę, fenu naudojamasi rečiau, tad akivaizdžiai padidėja plaukų elastingumas, pagerėja bendra būklė. Sausas šampūnas ypač tinka riebiems plaukams. Dažnai plaunant galvą įprastu šampūnu plaukai tik dar labiau riebaluojasi, tai trukdo normalizuotis plaukų ir odos būklei. Naudodama sausą šampūna pailsinsi plaukus.

Klorane sausųjų šampūnų ieškok vaistinėse. Kaina – 12 eur.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis