Stiliaus nevykėlės - garsenybės, kurios ant raudonojo kilimo apsijuokė

Ką tik praūžusiuose Britų muzikos apdovanojimuose situacija buvo kiek netikėta. Būryje žvaigždžių neatsirado nė vienos garsenybės, kurią mados kritikai vieningai būtų gyrę. Dalis įvertinta teigiamai (bet nieko išskirtinio), o kita dalis - labai prastai.

Keista, kad šįmet į nestilingiausių gretas pateko kelios tikrų tikriausios madistės. Tiesa, kad iš dainininkės Charli XCX galima tikėtis originalių įvaizdžių. Tačiau pastaruoju metu ji buvo lyg ir atradusi savitą, bet stilingą įvaizdį. Vis dėlto Britų muzikos apdovanojimuose mergina vėl paslydo - vilkėjo violetinę raukinių gniužulą primenančią suknelę.

AFP/Scanpix nuotr.

Pro šalį prašovė ir, rodos, akyse jaunėjanti atlikėja Nicole Scherzinger. Deja, šį kartą vakarinis makiažas gražuolę akivaizdžiai pasendino, o vienodo audinio švarkas ir ilgaauliai atrodė pernelyg kostiumiškai.

AFP/Scanpix nuotr.

Škotų dainininkė Tallia Storm nuo galvos iki pirštų galiukų buvo pasipuošusi mados namų "Gucci" kūriniais, būtent tai jai ir pakišo koją. Įvaizdis ne kartą matytas įvairiose fotosesijose ir, tiesą pasakius, kiek pavėluotas - tai senos kolekcijos drabužiai ir aksesuarai.

Reuters/Scanpix nuotr.

Štai dar kelios pramogų pasaulio žvaigždės kurioms mados kritikai buvo negailestingi, nesvarbu, kad ne viena jų vilkėjo garsiausių mados namų apdarus.

AFP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis