„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Šią vasarą pamiršk pilkas ir visas kitas nuobodžias spalvas. Ryškiosios jau karaliauja parduotuvių lentynose ir gatvėse!

Pirmas derinukas

Lietuviškai vasarai neretai prireikia ir šiltesnių drabužių. Tad šią vasarą nepamiršk lietpalčio, kuris ir šiek tiek sušildys, ir apsaugos nuo lietaus. Koralinės spalvos lietpaltį derinau prie melsvų džinsinių kelnių, nude spalvos batelių ir delninės, kurią jau galima nešioti ir kasdien. Juk vasarą nereikia į rankinę prisikrauti nereikalingų daiktų, užteks ir piniginės dydžio aksesuarų! 

Lietpaltis – 17 Lt
Kelnės – 24 Lt
Bateliai – 16 Lt
Delninė- 17 Lt

Iš viso: 74 Lt

Antras derinukas

Ryški oranžinė spalva leis į tave atkreipti daugiau praeivių žvilgsnių, o su rudais laisvais šortais jausies laisvai ir nevaržomai. Šalis suteikia meniškumo įspūdį, aišku, jei karšta diena, šalis –nebūtinas. Delninė ir avalynė neutralios spalvos, tam kad „nesusipyktų“ su ir taip labai ryškios spalvos marškiniais.

Marškiniai - 27 Lt
Šortai - 13 Lt
Šalis – 7 Lt
Avalynė- 16 Lt
Delninė- 17 Lt

Iš viso - 80 lt

Trečias derinukas


Mergaitiška ir žaisminga. Rožinė prigesinta spalva vis dar mėgstama ir populiari masinės gamybos tinkluose. Tokios spalvos drabužių radau ir „Humanoje“. Kelnės ir laisvai nertas to paties spalvos tono megztinis puikiai tiks ir paprastai dienai, ir į pasimatymą keliauti. 



Megztinis – 15 Lt
Kelnės- 26 Lt
Delninė- 17 Lt
Avalynė- 16 Lt

Iš viso: 74 Lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis