„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti neišleidžiant daug pinigų?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Pirmas derinukas

Šį derinuką galėčiau pavadinti naująja klasika. O tai puikiai tinka jau artėjančiai rugsėjo pirmajai! Tikriausiai jau esi vyresnių klasių moksleivė ar studentė, dėl to nesureikšmini šios šventės, tačiau vis tiek galvoji, ką apsirengti, kad jaustumeis patogiai ir nustebintum aplinkinius. Kadangi dar tikrai nebus šalta, tiks šortai, tiesa, ne tokie, kuriuos vilkime paplūdimyje.

Pažiūrėk, kaip dailiai jie atrodo kartu su klasikos detalėmis. Nepamiršk , kad šortukų audinys ir ilgis taip pat svarbu. Rinkis tuos, kurie nėra plonio audinio, blizgūs ar itin slidūs. Prie jų derink šifoninę paprastą palaidinę ar marškinius su klasikiniu švarku. Balerinos ar mokykliniai oksfordai tiks labiausiai.

Šortai – 26 Lt
Švarkas – 37 Lt
Avalynė – 18 Lt
Palaidinė – 17 Lt

Derinuko kaina – 98 Lt

Antras derinukas

Vasarai einant į pabaigą dar gali spėti atsidžiaugti gėlėtais, margais, įvairiai raštuotais drabužiais. Nebijok derinti vienu metu dviejų skirtingų raštų drabužių, šią vasarą tai yra itin populiaru. Aš parinkau gėlėtą sijoną šiek tiek virš kelių ir taškuotą palaidinę. Taip pat radau įspūdingus rožinius aukštakulnius. Toks derinukas tiks ir pasimatymui, ir su draugėmis susitikti.

Sijonas - 23 Lt
Palaidinė - 27 Lt
Avalynė – 47 Lt

Derinuko kaina – 97 Lt

Trečias derinukas

Jūros šventė praėjo, tačiau nuvažiuoti prie jos dar nevėlu. Marinistiniai motyvai – visada madingi, tad neprašausi tokį įvaizdį pasirinkus. Lengvi šifoniniai marškiniai su mėlynais nėriniais ant pečių, blukinti džinsiniai šortukai, saulės akiniai, dryžuota „jūrinė“ rankinė – patogiausia ir stilingiausia, ką gali vilkėti būdama prie jūros.

Palaidinė - 38 Lt
Šortai - 12 Lt
Rankinė - 26 Lt
Avalynė - 27 Lt

Derinuko kaina – 103 Lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis