„Skudurynų“ reidas: derinukai paskutiniam vasaros pasispardymui(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė! Šį kartą ieškojome derinių paskutiniam vasaros savaitgaliui. Juk tikrai nešvaistysi laiko namuose, metas pašėlti prieš mokslo metų pradžią!

Pirmas derinukas

Esi romantiška panelė?  Tuomet tau turėtų patikti šis dailus derinys: šiltos persikinės spalvos šortai ir rusva gėlėta palaidinė trumpomis rankovėmis. Jei nebijai kulnų, rinkis aukštakulnius, jie grakština siluetą. Tiks smailianosiai kūno, oranžinės, o gal net ir mėlynos spalvos bateliai. Jei avėti aukštakulnius esi neįpratusi, rinkis neutralių spalvų balerinas ar laivelius.

Šortai -–24 Lt
Palaidinė – 38 Lt
Avalynė – 28 Lt

Derinuko kaina – 90 Lt

Antras derinukas 

Išsiruošei pašėlti klube ir nori išsiskirti iš minios? Pamiršk aukštakulnius! Lakuoti kerzų tipo batai – puiki alternatyva. Bus ir stilinga, ir galėsi laisvai judėti. Suknelę keisk sarafanu, o įprastą švarkelį – į nusėtą kniedėmis ir blizgiais karoliukais. Aksesuarų – kuo daugiau, tuo geriau. Jei pasirinksi kaklo papuošalus, nepagailėk jų, jei apyrankes – taip pat gali užsimauti ne vieną. Nebijok eksperimentuoti!

Sarafanas – 45 Lt
Švarkelis – 27 Lt
Avalynė – 50 Lt

Derinuko kaina –122 Lt

Trečias derinukas

Geriausios draugės gimtadienis ir nežinai, ką apsirengti? Ne bėda. Nuo juosmens klostuotas sijonas, „pop art“ marškinėliai be rankovių ir lakuoti kerzai – ryšku, patogu ir jaunatviška. Įvaizdžio papildymui rinkis skrybėles ar kitus galvos apdangalus bei ryškius kaklo papuošalus.

Sijonas – 15 Lt
Palaidinė – 20 Lt
Avalynė – 50 Lt

Derinuko kaina – 85 Lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis