„Skudurynų reidas“: derinukai iki 80 Lt(FOTO)

Nors ruduo mus dar lepina šiluma, tačiau po truputį eina metas ir daugiau sluoksnių turintiems derinukams. O kokius stiliaus laimikius šįkart pavyko rasti panele.lt stilistei Giedrei?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pirmas derinukas

Nuo lietaus šį sezoną tikrai nepabėgsime, dėl to, tam reikia pasiruošti. Lietpaltis – tiesiog būtinas. Prie jo parinkau ilgaaulius botus, kakavines kelnes bei ryškių, rudeniškų spalvų šalį.

Lietpaltis – 26 Lt
Avalynė – 18 Lt
Kelnės – 12 Lt
Šalis – 5 Lt

Derinuko kaina – 61 Lt

Antras derinukas

Laukia vakarėlis ir neturi ką apsirengti? Nenusimink, geriau pagalvok, kaip galėtum greitai turimus apdarus atnaujinti. Juodą palaidinę tikriausiai spintoje turi, o sijonuką ar kelnes derinti prie jos nebus sunku. Mano variantas –odinis dvispalvis sijonas iki kelių. Batelius irgi rinkis tuos, kurie patogūs, tačiau lik ištikima klasikai.

Sijonas – 18 Lt
Palaidinė – 25 Lt
Avalynė – 18 Lt
Delninė – 12 Lt

Derinuko kaina – 73 Lt

Trečias derinukas

Leopardiniai aulinukai – šio derinuko „vinis“. Prie tokios avalynės parinkau kiek „ramesnę“, bet ne mažiau efektyvią aprangą: raudoną palaidinę ir subtiliai klostuotą sijonuką. Ryškios asmenybės taip ir į paskaitas gali žygiuoti!

Palaidinė – 13 Lt
Sijonas – 6 Lt
Avalynė – 54 Lt

Derinuko kaina – 73 Lt


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis