„Skudurynų reidas“: derinukai iki 100 Lt(FOTO)

Sunku patikėti, kad iki žiemos pradžios liko vos kelios savaitės, nes lauke vaikštant dažnai net pirštinių neprisireikia! Todėl skubėk išnaudoti gerus orus įvairesniems derinukams!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pirmas derinukas

Oranžinė spalva ir beveik visi sodrūs jos atspalviai rudenį yra madingi. Tokią spalvą gali derinti prie nude spalvos, šiek tiek blizgumo turinčių audinių , rudos ar pilkos spalvų. Madai grįžtant prie ilgesnių sijonų, tokį ir suradau. Prie jo tiks oksfordai, aulinukai ar ilgi auliniai batai. Puikus derinys keliauti į pasimatymą ar pasivaikščioti parke!

Sijonas - 19 Lt
Megztinis - 12 Lt
Avalynė - 28 Lt

Derinuko kaina- 59 Lt

Antras derinukas

Mokyklinės uniformos detalės visada buvo ir bus stilingos. Švarkelis, džemperis, patogios kelnės ar sijonas padės patogiai jaustis ir iškęsti visas pamokas, bei neįpareigos vakare daug persirengti jei nuspręsi eiti į vakarėlį. Prie tokio švarko suknelė ar puošnesnis sijonas irgi derės.

Švarkas- 10 Lt
Kelnės - 8 Lt
Avalynė - 32 Lt
Džemperis - 7 Lt
Rankinė - 42 Lt

Derinuko kaina - 99 Lt 

Trečias derinukas

Artėjant gražiausioms metų šventėms vis labiau norisi blizgių audinių. Bet, kadangi jos dar po kelių mėnesių, labai neskubėk. Gali vilkėti megztuką, megztą iš blizgių siūlų, arba rinktis vieną kitą ryškesnį aksesuarą, taip pat akis apvesk blizgiu pieštuku, o blizgus nagų lakas irgi ant bangos.

Liemenė - 9 Lt
Kelnės - 8 Lt
Megztinis - 19 Lt
Avalynė - 32 Lt
Aksesuaras - 13 Lt

Derinuko kaina - 81 Lt


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis