Provokacijų nevengianti „Modernios šeimos“ aktorė Ariel Winter net ir sportuodama renkasi atvirą drabužėlį (FOTO)

Nors daugelis merginų sportuodamos ar užsiimdamos kita aktyvia veikla pamiršta patrauklumą (mat susikoncentravimas į sporto rūšį yra kur kas svarbiau nei patrauklumo demonstravimas), JAV žvaigždutė, aktorė Ariel Winter taip nesielgia.

Nesvarbu, kad ir ką darytų - keliautų apsipirkti į maisto parduotuvę, važiuotų pas gydytoją ar sportuotų, ji visada ras progą nustebinti ir užkariauti gerbėjų širdis. Ypač vyriškosios auditorijos. Nusprendusi pabėgioti viena iš Holivudo alėjų tamsiaplaukė pasirinko toookią sportinę palaidinę, kuria reta kuri užsidėtų keliaudama į naktinį klubą šokiams iki paryčių. Juoda, šone siaurutėmis juostomis apjuosta palaidinė atidengė kone pusę Ariel kūno, o liemenę, matyti, aktorė paliko namuose.
Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Kas ten žino, galbūt Ariel skubėjo ir iš spintos išsitraukė šią vakarėliui, o ne aktyviai popietei skirtą apdarėlį. Visgi žinant aktorės skonį drabužiams... Daugelis aktorės talentą vertinančių gerbėjų teigia, jog mielai, šiltai ir draugiškai įžymybei visai netinka seksualios katytės įvaizdis. Būtent tokį ji trokšta sudaryti apie save, nuolat pasirinkdama patrauklumą pabrėžiančius aprangos derinius. Ariel, kur tavo kuklumas?

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis