Prisijaukink rudenį: mados detalės, kurios neleis sušlapti pilant lietui

Nenuostabu, kad spalio orams įpusėjus nenorime kelti kojų iš namų – gatves tvindantis lietus ir šaltas vėjas atbaido bet kokį norą lipti iš lovos. Ką tokiu atveju daryti? Pasipuošk stilingu lietpalčiu, apsiauk ryškiaspalvius botus ir į pagalbą pasiimk skėtį – rudeniniai orai kaipmat taps nebaisūs.

Laisvo silueto lietpaltis

Masyvių drabužių siluetų mada jau kelis metus sėkmingai karaliauja mados podiumuose ir atrodo, kad artimiausius metus dar neketina iš jų trauktis. Šį rudenį ypač madingi trapecijos silueto, retro stiliaus ar minimalistinių formų lietpačiai bei puspalčiai. Dizaineriai siūlo pačius įvairiausius ilgius – nuo trumpučių, vos dengiančių sėdmenis, iki ilgų, siekiančių žemę. Šiemet vienas iš madingiausių derinių – oversized lietpaltis, kelius dengiantis klostuotas sijonas ir juodi aulinukai grubiu padu. Jei nemėgsti sijonų, rinkis itin siaurus džinsus arba tiesaus silueto klasikines kelnes. Eleganciją pabrėš išskirtiniai aukštakulniai – kojinės, o laisvalaikiui puikiai tiks oksfordo stiliaus bateliai.



Outside @tods Fashion show in Milano 🇮🇹 Wearing @tods jacket ⚡️& @jw_anderson bag via @luisaviaroma #MFW

A post shared by Marta Lozano Pascual (@martalozanop) on Sep 22, 2017 at 11:46am PDT

Jaukūs megztiniai

Turbūt pastebėjai, kad parduotuvėse apstu megztinių su raukiniais ties rankovėmis ir pečių zonoje. Jei tokį turi, drąsiai jį vilkėk, romantiški megztiniai dar šiais metais bus labai madingi. Tuo tarpu įvairiaspalvių siūlų melanžo megztiniai yra jauki šio rudens naujovė, kuri tikrai atras vietą kiekvienos moters ar merginos spintoje. Be to, tai gana universalus pirkinys, kuris sušildys ir spustelėjus šaltukui. Derinkite melanžo megztinius su vienspalviais drabužiais, šiuo atveju geriausiai tiktų medvilninės, platėjančios kelnės su smailianosiais aukštakulniais.

Comment your birthday and find your long lost twin 👯👇🏻 Shop @mariellelindahl's knit in bio 😍 #nakdfashion

A post shared by NA-KD.com - Nothing but Style (@nakdfashion) on Oct 2, 2017 at 4:06am PDT


Skėtis – ištikimas kompanionas

Ryškiaspalvis ir akį traukiantis skėtis gali tapti geriausiu įvaizdžio akcentu net lietingiausią spalio dieną. Šį rudenį bus ypač stilingi perregimi, stipriau suapvalinti skėčiai – tokia mada atėjo iš nuolat lietuje skendančio Londono. Tuo tarpu bohemos ir ryškesnių spalvų mylėtojos turėtų rinktis gėlėmis ar raštais dekoruotus skėčius, o klasikos gerbėjoms puikiai tiks minimaliai puošti, vienbalsiai skėčiai.


Ilgi guminiai batai

Gėlėti, dryžuoti, taškuoti, o gal su raišteliais? Kiekvienais metais parduotuvių lentynas papildo didžiulis botų pasirinkimas. Šie guminiai batai yra ypač universalūs, mat su jais ne tik atrodysi stilingai, bet ir galėsi šokinėti per balas ir bristi patvinusiomis miesto gatvėmis.

Guminiai batai puikiai dera prie žaismingų klostuotų sijonų ir oversized džemperių, kurie sukuria valiūkišką bei ryškų įvaizdį, o siauros kelnės, marškiniai ir švarkai sukurs moterišką ir elegantišką stilių. Nepamiršk rudenį spintą papuošti šiais nuotaikingais batais!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis