PEŠTYNĖS: kuri gražesnė - natūralioji Emily Ratajkowski ar dirbtinė Demi Rose?

Abi manekenės, abi tamsiaplaukės, gali pasigirti nekukliomis krūtinėmis ir pomėgiu šėlti vakarėliuose iki paryčių. Tik vienos figūra natūrali, o kitos - kone visa sudėliota iš implantų.

Modelis Emily Ratajkowski renginiuose sulaukia itin daug dėmesio. Gražuolė turi puikų stiliaus pojūtį, dažniausiai atrodo tikrai nepriekaištingai.

Tačiau šių metų pradžioje, pasirodžiusi ant raudonojo "Auksinių gaublių" kilimo, Emily sulaukė ne tik komplimentų, bet ir kritikos. Jos vilkėta geltono šilko suknelė buvo išdėta į šuns dienas: susilamdžiusi, su keista blizgančia detale, atrodanti pigiai tarsi iš pamergių suknelių nuomos salono.

AP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Vis dėlto šis apdaras paliko įspūdį ne vienam. Praėjusią naktį Londono naktiniame gyvenime ūžė kita manekenė - Demi Rose. Veikiausiai savo įvaizdžiui įkvėpimo ji sėmėsi būtent iš Emily. Mergina pasipuošė ilga geltona suknele, panašia į tą, kurią anksčiau vilkėjo E. Ratajkowski. Šilkinė suknia pabrėžė itin moteriškus Demi linkius. Tačiau neapsigauk! Emily figūra yra natūrali, jokių chirurginių patobulinimų, o štai Demi... vargiai ar ji turi kažką natūralaus: dirbtinė krūtinė, dirbtinis užpakaliukas, liposakcija ties liemeniu ir t.t.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Demi, išgarsėjusi kaip trumpalaikė reperio Tyga mergina, pastaruoju metu kaip įmanydama garsina savo vardą. Tiesa, daugiausia fotografuojasi vilkėdama bikinius arba... visai be jų. Neseniai nusifilmavo DJ Tom Zanetti vaizdo klipe "More & More".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis