Pasitinkant pavasarį: 5 stilingiausi drabužių deriniai (FOTO)

Žiemos išpardavimai dažnai susuka galvą – nejučia pradedi galvoti, kad dar viena palaidinė kodiniu pavadinimu „apie nieką“ tau labai pravers, o penkių vienodų juodų megztinių aukštu kaklu pasirodo per maža. Jeigu jau pajutai panašius simptomus, sustok.

Nebepirk daiktų vien todėl, kad jų kaina viliojanti. Jeigu drabužis tau nepasitarnaus teigiamomis emocijomis, praktiškumu ir derinių galimybėmis, net kainuodamas vos kelis eurus jis yra gerokai per brangus!

Visgi praleisti progos papildyti drabužinės nebrangiais, bet naudingais drabužiais ir aksesuarais nevertėtų, tad žvilgtelėk į nuostabių daiktų penketuką – turėtum paskelbti jų paiešką, mat, įsigijusi dabar, džiaugsiesi ne tik likusią žiemą, artėjantį pavasarį, bet ir drąsiai bei stilingai galėsi dėvėti net vasarą!

Kulotės

Patrumpintos, sijoną primenančios kelnės nuostabiai dera praktiškai prie visko. Jos gali būti puikus skandinaviško minimalistinio įvaizdžio akcentas, tačiau puikiai atrodys ir sukūrus prabangiai elegantišką stilių. Tad neprašausi pasirinkusi kulotes tiek dienai, tiek vakarui. Dabar idealus metas joms įsigyti, mat išpardavimų lentynos lūžta nuo praėjusio sezono modelių – jie stipriai nesikeis ir šiais metais.

Dekoruota rankinė

Auskarai, kaklo pakabukai, girliandos, lemputės... Įgriso iki gyvo kaulo! Nuo šiol teprabyla didesni aksesuarai! Gausiai dekoruotos rankinės ar batai – šiais metais kiekvienos stileivos rožinė svajonė. Jeigu tau artimas minimalistinis aprangos stilius, tokia rankinė nė trupučio netrukdys, tai juk visai kas kita nei sietyno formos auskarai ar kelios eilės apyrankių! Ši tendencija tuo ir nuostabi, kad tiks įvairiems skoniams, požiūriams ir nuotaikoms.

Paprastutis, bet ne prastutis

Taip, paprastais ir įvaizdžiui nepasitarnaujančiais daiktais piktnaudžiauti nevalia, tačiau jeigu gaminys sukurtas iš aukštos kokybės audinių – kašmyro ir kitų malonių odai vilnos atmainų, griebk nė nedvejodama. Audinio ir pluošto svarba kuriant įvaizdį yra beveik magiška, tad pasinaudok proga įsigyti ką nors kokybiško ir be galo malonaus dėvėti už mažesnę kainą.

Giesmė detalėms

Dekoruoti daiktai dažniausiai atsiduria mūsų pirkinių sąrašo gale. Juos derinti sudėtingiau, ne visuomet ir ne visur tinka dėvėti, be to, kasdienai patogiau rinktis įprastus, patogius drabužius. Bet išpardavimai tam ir sukurti, kad už mažą kainą įsigytum tai, ką galėtum dėvėti ypatinga proga ar tada, kai būni pakilios nuotaikos! Beje, daug lengviau žengti pirmąjį žingsnį įdomesnio įvaizdžio link, neištuštinus banko sąskaitos.

E... OGGI COSÌ!! 😎💥🔥 Le calze a rete hanno contagiato pure me!! Adoro!

A post shared by PAOLA TURANI tury (@paolaturani) on Mar 3, 2017 at 3:11am PST

Naktinukai dienai

Tokios suknutės iš tiesų gali būti ir visai ne suknutės – jos „moka“ tapti palaidinėmis, sijonais, tunikomis arba žaviais aksesuarais. Turėdama tokią įprastą neutralios spalvos suknelę galėsi derinti ją prie bet kokio įvaizdžio. Prie džinsų ir baltų marškinių – prašom. Drauge su sportinėmis timpėmis – oi, būtinai. Odinėmis kelnėmis? Storomis vilnonėmis pėdkelnėmis ir megztiniu? Variantų daugybė, tad šiais metais išbandyk juos visus!

Yay??? #dresses__up #nicefeeling #sexy

A post shared by dresses-up (@dresses__up) on Feb 18, 2017 at 12:04pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis