Pasaulio mados ikonų stilistai „Instagram“: štai kas puošia įžymybes! (FOTO)

Žurnalų antraštės ir interneto platybės nuolatos mirga marga vienos ar kitos žvaigždės stiliaus pasirinkimais, naujienomis ir jaunųjų mados ikonų stilinga diktatūra. Neretai jaunosios žvaigždutės iškyla aukščiau kitų būtent unikalaus stiliaus ir savito mados pajautimo pagalba.

Deja, tik labai nedidelė dalis žvaigždžių savo įvaizdžių rūpinasi pačios ar bent jau prisideda prie jo kūrimo, tad senasis mados ikonos suvokimas beveik nebetinka šiandien – juk už visų ryškiausiai šviečiančių stiliaus diktatorių stovi po labai talentingą mados stilistą! Supažindiname su jomis:

Monica Rose. Garsiausios klientės: Kendall Jenner, Gigi Hadid

Instagram @monicarosestyle

1.2 millijono Instagram sekėjų

Monica Rose yra kaltininkė dabar taip išpopuliarėjusio sportinio ir klasikinio ar rokenroliško stiliaus derinimo.

Blessed 🙏🏽 to be able to do what I love every day ❤️ 📸 @iancredible for @people magazine

A post shared by M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) on Nov 30, 2016 at 10:45am PST

Žuvies tinklą primenančios faktūros derinamos su oda, sportinėmis kelnėmis, pūstomis striukėmis viską užbaigiant svarbiausiu elementu - žudikiškai elegantiškais bateliais. Niujorke gyvenanti ir dirbanti stilistė yra vadinama prabangaus tomboy stiliaus genijumi, sugebanti iš nuobodaus doros mergaitės įvaizdžio ištraukti bet ką.

When you know you found the perfect red carpet dress ✨✨✨ #Lookbackatit 👀 #flashback #fittings w @gigihadid 🔥🔥🔥

A post shared by M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) on Dec 16, 2016 at 10:35am PST

Elizabeth Sulcer. Garsiausios klientės: Bella Hadid, Victoria’s Secret Angels

Instagram @elizabethsulcer

130K Instagram sekėjų

Elizabeth Sulcer savo kuriamus įvaizdžius apibūdina kaip brangius ir padorius, būtent jos dėka garsiosios manekenės Gigi Hadid jaunėlė sesuo taip greitai ir neskausmingai atsistojo ant to paties šlovės laiptelio (o gal net ir šiek tiek aukščiau) nei vyresnioji sesuo.

★ALEXANDRE VAUTHIER: THE LOOK: FRENCH★ VOGUE★STYLE @ALEXANDREVAUTHIER #paris #elizabethsulcer #couture #vauthier #vogue #parisdiary #thelook #palmergirls ★★★★★

A post shared by Elizabeth Sulcer (@elizabethsulcer) on Jan 26, 2017 at 12:55pm PST

Drąsūs, švarūs įvaidžiai, aiškiai išreikštomis detalėmis ir puikiausiai pabrėžiantys Bellos tamsios auros grožį, vos per kelis mėnesius “pagimdė” naują stiliaus ikoną! Elisabeth Sulcer taip pat atsakinga ir už Victoria Secret angelų įvaizdžius žingsniuojant podiumu.

Maeve Reilly. Garsiausia klientė: Hailey Baldwin

Instagram @stylememaeve

77.8K Instagram sekėjų

HARPERS 150 MOST STYLISH WOMEN Thanks @harpersbazaarus For having me! Was such a nice evening! And 🙏🏼@dendoll On the Face #StylistNightOut

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve) on Jan 28, 2017 at 9:48am PST

Gimusi ir užaugusi Niujorke, Maeve Reilly išgarsėjo dirbdama Los Andžele. Beveik metus dirbdama su gražuole Hailey Baldwin, Maeve sugebėjo su šaknimis išrauti beprotiškai nuobodų viliojančios Kalifornijos merginos stiliuką ir įpūsti elegantiškos, subtilios šiek tiek griežtos ir patrakusio ugnies į Hailey spintą ir įvaizdį. Užkulisiai šnibždasai, jog dabar be savo stilistės pagalbos, Hailey neiškiša nosies į miestą net kavos puodeliui!

ABOUT A WEEK AGO 📸 @Haileybaldwin When ur client is a bomb photographer 🙏🏼😘beat by @dendoll

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve) on Jan 14, 2017 at 5:36pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis