Neįtikėtina karjera - vos 16 metų Cindy Crawford dukra tapo naujos "Chanel" kolekcijos žvaigžde (FOTO)

Hamburge (Vokietija) pristatyta kasmetinė mados namų "Chanel" kolekcija "Metiers d'Art". Šį kartą madų šou buvo įkvėptas jūrinės tematikos. Dominavo marinistiniam stiliui būdingos balta, juoda, tamsiai mėlyna ir raudona spalvos, panaudota jūreivių įvaizdį atspindinčių detalių: dvigubi užsegimai apvaliomis metalinėmis sagomis, inkarų motyvai, virvelinės apyrankės, net krovinių konteinerius ir gelbėjimosi ratus imituojančios rankinės.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Kolekciją pristatė ne tik jau seniai pamėgti dizainerio Karlo Lagerfeldo veidai, bet ir nauji modeliai. Vienas jų - garsios manekenės Cindy Crawford dukra Kaia Gerber. Ši mergina į mados olimpą užkopė neįtikėtinai greitai, šiandien, būdama tik 16 m., ji jau pristato prabangiausių mados namų kolekcijas.

2017 m. "Chanel Metiers d'Art" kolekcijoje Kaiai teko du įvaizdžiai. Pirmasis - trumputė balta tvido suknelė su kristalais puošta kepure ir aukštakulniais. Antrasis - juodas oversized tipo megztinis ir puošnūs aukštakulniai su superilgomis kojinėmis. Kaip manai, kuris derinukas K. Gerber tiko labiau?

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis