Nagų dailė 2017: kaip papuošti nagus šią vasarą? (FOTO)

Grožis ir mada visada eina greta. Šio sezono populiariausios ir visų pamėgtos spalvos vyrauja ne tik dizainerių drabužių kolekcijose, bet ir grožio industrijoje – į jas atsižvelgia net nagų lako gamintojai. Ši vasara paruošė išskirtinių spalvų bei begalę įdomių idėjų tavo manikiūrui. Svarstai kokį pasirinkti? Mes tau padėsime!

Titaninis manikiūras

Naujausia revoliucija manikiūro pasaulyje – organinė nagų lakavimo, sutvirtinimo ir pailginimo sistema, kuri nekenkia nagams, o priešingai – stiprina vitaminais A, E, D3, B5 ir kalciu. Nuo šiol gali turėti sveikus, norimo ilgio, natūraliai ir lengvai atrodančius nagus be UV lempos. Titano nagų procedūra maloni, bekvapė ir magiška – bazė persipina su spalvotais milteliais ir sukuria išskirtinį, persiliejimo efektą. Spalvų paletė yra begalinė, tad gali rinktis iš avietinės, purpurinės, citrininės ar net levandinės spalvos.

Tytanowe nailsy💅🏻#newnails #memyselfandi #titaniumnails #

A post shared by 👿👉kasia👈👼 (@chudziaczka) on Jun 2, 2017 at 7:29am PDT

Veidrodiniai nagai

Pernai atėjusi veidrodinių nagų tendencija šiemet taip pat išlieka labai populiari. Ryškus, veidrodinis manikiūras gali tapti geriausiu įvaizdžio akcentu. Šį sezoną galima rinktis ne tik iš sidabro ir aukso, bet ir kitų ryškių spalvų - rožiniai, violetiniai, geltoni ir žali veidrodiniai nagai yra ryškiausia šios vasaros tendencija. Manikiūro paįvarinimui, kiekvieną nagą gali lakuoti skirtinga spalva. Veidrodinis manikiūras puikiai tinka festivaliams, koncertams ar filmo premjeroms. Beje, pasirinkus ryškų, blizgų manikiūrą, nereikėtų persistengti su makiažu.

Naujasis minimalizmas

Kartais vasarą norisi gaivių, natūralių ir šviesių tonų. Šiuo atveju gali rinktis vienspalvės kūno spalvos arba švelniai rožinės spalvos nagų laką, kuris sukurs minimalistinio manikiūro įvaizdį. Norinčioms būti itin madingomis, patariama rinktis dviejų natūralių atspalvių manikiūrą tinkantį prie kūno spalvos. Ant vienspalvių kūno spalvos nagų pieštos neryškios gėlės, žvaigždutės ir lengvi akcentai suteikia švelnumo ir moteriškumo. Šią vasarą mados pasaulyje dominuoja ryškios spalvos, tad apsirengus ryškius ir margus drabužius, svarbu pasirinkti neutralesnį manikiūrą. Alexander McQueen, Givenchy, Marc Jacobs ir daugelis kitų garsių mados namų vasaros kolekcijose pristatė natūraliai atrodančius, minimalistinius, švelnių pastelinių atspalvių nagus, kurie bus tinkami kiekvienai progai.

Geometrinės figūros

2017 metais į madą atėjo populiarus klasikos ir avangardo derinys, išsiskiriantis įvairiomis spalvingomis geometrinėmis figūromis: apskritimai, trikampiai, stačiakampiai, kvadratai ir kiti. Nagų dailės specialistės siūlo papuošti nagus geometrinėmis figūromis bei rinktis spalvotus derinius: raudonos ir baltos, mėlynos ir baltos, sidabrinės ir mėlynos, auksinės ir bordo, kūno spalvos ir rožinės, žalios ir geltonos. Baltos ir juodos spalvos kontrastas papildomas įvedant trečią spalvą, dažniausiai ryškią – rožinę ar žydrą. Geometrinės figūros gali būti įvairios ir skirtingų dydžių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis