Madingiausia žiemos detalė - aksesuaras iš močiutės spintos (FOTO)

Kad žvarbiu metu nebūtų šalta, žiemą dairykis ne aukštakulnių batelių, bet šiltų ir jaukių aksesuarų. Vienas tokių - mūsų elegantiškų močiučių pamėgtos kailio apykaklės.

Šią žiemą kailinėmis apykaklėmis puošiasi daugybė stiliaus ikonų, nuo garsiosios Olivios Palermo iki Miroslavos Duma. Mados dievaitės žino, kad toks aksesuaras ne tik suteikia aprangai originalumo, bet ir šildo.

Miroslava Duma, Vida Press nuotr.
Olivia Palermo, Vida Press nuotr.

Mažutė kailinė apykaklė puikus būdas atnaujinti megztinį, suknelę ar pasipuošti vakarėlyje. Gali rasti ne tik lygaus kailio apykaklių, bet ir siuvinėtų žibučiais, brangiųjų akmenų imitacijomis. Nepamiršk, kad žavią kailio apykaklaitę gali dekoruoti ir pati. Šįmet vienos madingiausių yra spalvoto kailio apykaklės, ypač siūtos iš skirtingų spalvų kailio gabalėlių.

Prie palto ar striukės derink ilgą kailinę apykaklę, kuri primena šaliką. Ja gali ne tik apsigobti pečius, bet ir apvynioti kaklą. Ypač stilingai atrodysi ilgą kailio apykaklę užsimetusi kaip šalį ir ties liemeniu sujuosusi diržu. Toks aksesuaras suteikia aprangai prabangos ir pabrėžia eleganciją. Tad drąsiai skolinkis kailines apykakles iš močiutės arba ieškok jų parduotuvių lentynose.

Apykaklės: "Zara" (zara.com nuotr.), "Mango (mango.com nuotr.), "Asos" (asos.com - Ltd nuotr.)

Apykaklės: "Marni", "J. Crew" (net-a-porter.com nuotr.)

Apykaklės iš asos.com - Ltd, gamintojo nuotr.

Apykaklės iš asos.com - Ltd, gamintojo nuotr.

Apykaklės iš asos.com - Ltd, gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis