Madingiausi vasaros bikiniai ir naudingi patarimai, kokį rinktis (FOTO)

Šią vasarą pamiršk nuobodulį ir pasinerk į spalvų bei raštų jūrą. Naujausiose šiltojo sezono kolekcijose dominuoja nuotaikingi ir jaunatviški bikiniai, puikiai tiksiantys tiek poilsiui prie jūros, tiek ežero pakrantėje.

RYŠKIOS SPALVOS

2016 m. vasaros sezonas - spalvingas, aktyvus ir traukiantis žvilgsnius. Ryškūs maudymosi kostiumėliai yra vieni madingiausių, nesvarbu kokį stilių pasirinktum - sportišką ar gundantį - spalvingi bikiniai pakylės nuotaiką ir neleis atrodyti nuobodžiai.

Šį sezoną drąsiai derink skirtingų spalvų ir raštų liemenėles bei kelnaites, taip susikursi unikalų savo bikinį. Jei esi platesnių klubų, rinkis ryškiaspalvę liemenėlę, o kelnaitės tegul būna neutralaus, mažiau į akis krintančio atspalvio. Jei tavo figūra berniukiška (platesni pečiai), labiau tiks ryškios kelnaitės ir neutrali liemenėlė.

Maudymosi kostiumėliai, 64,95 Eur, "Roxy"; 59,95 Eur, "Roxy", viršus 35, 99 Eur, apačia 29, 55 Eur, SPORTLAND

Parduotuvėse SPORTLAND rasi ne tik ryškiaspalvių maudymosi kostiumėlių, bet ir sportinių drabužių bei aksesuarų. Keliaudama į paplūdimį nepamiršk pasirūpinti kepuraite nuo saulės, o daiktus susimesk į ryškią ir stilingą kuprinę.

Bateliai, 89,95 Eur, "Nike"; kuprinė, 53,95 Eur, 'Vans"; snapelis, 19,95 Eur, "Nike"; šlepetės, 22,99 Eur, "Oneill"; bateliai, 79,95 Eur, "Vans"; šortai, 39,99 Eur, "Oneill", SPORTLAND

GRAFIKA

Viena subtilesnių maudynių tendencijų - grafiniai raštai. Tai juodai balti marginimai, dažniausiai geometrinių formų ir linijų žaismas. Kaip įprastai vasarą aktualūs dryžuoti audiniai, taip pat etnostiliaus raštai, o šįmet ir užrašai. Pajūryje būk išskirtinė: vieną juodai baltai margintą bikinio dalį derink prie kitos - vienspalvės arba raštuotos.

Maudymosi kostiumėliai: 69,95 Eur, "Roxy"; 39,95 Eur, "Roxy", 59,95 Eur, "Roxy", SPORTLAND

Paplūdimio įvaizdį papildyk achromatinių spalvų aksesuarais. Įsigijusi juodus, baltus, pilkšvus ar juodai baltai margintus batelius, galėsi juos lengvai priderinti prie jau turimų drabužių. Tokie tiks prie visko!

Snapelis, 19,95 Eur, "Nike"; kuprinė, 34,95 Eur, "Nike"; liemenėlė, 45,99 Eur, "Oneill"; šlepetės, 22,99 Eur, "Oneill", bateliai, 139,95 Eur ir 89,95 Eur, "Nike", SPORTLAND

SMULKŪS MARGINIMAI

Žaismingiausia vasaros bikinių ir aksesuarų kryptis - smulkučiai marginimai. Tai ritmiškai išdėlioti pasikartojantys raštai: dryželiai, rytietiški ornamentai, popelementai, geometrinės figūros ar augmenijos motyvai. Jei renkiesi nuotaikingą bikinį, atkreipk dėmesį, kurią kūno dalį akcentuos marginimai.

Maudymosi kostiumėliai: po 69,99 Eur, "Oneill" (1,2); liemenėlė, 39,99 Eur, "Oneill"; kelnaitės, 24,95 Eur, "Roxy", SPORTLAND

Popstilius šį sezoną ant bangos, tad drąsiai laisvalaikio aprangą pagyvink animacinių filmų herojais margintais aksesuarais. Parduotuvėse SPORTLAND gausu linksmų kuprinių, paplūdimio šlepečių, kepurėlių bei sportinių batelių, tiksiančių ir atostogoms, stilingam įvaizdžiui mieste.

Bateliai, 79,95 Eur, "Vans"; įsispiriami bateliai, 69,95 Eur, "Vans"; aulinukai, 99,99 Eur, "Vans", kuprinės, po 59,95 Eur, "Vans"; šlepetės, 22,95 Eur, "Roxy", SPORTLAND

TROPINIAI RAŠTAI

Jei ruošiesi atostogoms egzotiškame krašte, tropinių raštų tendencija - idealus pasirinkimas. Palmių šakelėmis, spalvingomis gėlėmis, ornamentais ar gyvūnų motyvais marginti bikiniai pavers tave stilinga džiunglių amazone.

Norinčioms atrodyti moteriškiau siūlomos ryškios gėlės, rausvų ir raudonų atspalvių gama, raištelių elementai. Aktyvaus laisvalaikio gerbėjoms tiks sportiško stiliaus atogrąžomis alsuojantys bikiniai, kurie leis judėti laisvai ir jaustis ypač patogiai.

Bikinis, 69,99 Eur, "Oneill"; liemenėlė, 49,95 Eur; kelnaitės, 29,95 Eur, "Roxy"; maudymosi kostiumėlis, 74,95 Eur, "Roxy", SPORTLAND

Tropikų tendenciją gali pritaikyti laisvalaikiui ne tik gamtoje, bet ir mieste. Vienas universaliausių pirkinių - ryškūs sportiniai bateliai. Raštuoti kedai stilingai atrodys ir prie kasdienių džinsų, ir prie vasariškos suknutės.

Paplūdimio šlepetės (iš viršaus žemyn): 35,99 Eur, "Oneill"; 19,95 Eur, "Roxy"; 24,95 Eur, "Roxy"; bateliai, 84,95 Eur, "Vans"; šlepetės, 22,99 Eur, "Oneill"; kedai, 79,95 Eur, "Skechers", SPORTLAND

SPORTINIS STILIUS

Šią vasarą pajūrio aprangoje vyrauja sportinio stiliaus tendencija. Drąsiai rinkis ne tik įprastas maudymosi kelnaites, bet ir mini šortukus, ilgintas sportinio tipo liemenėles, tinklelio įsiuvus, atletiškus elementus. Populiari sportinio stiliaus detalė - spalviniai blokai. Iš skirtingų spalvų audinio sudurti bikiniai ypač tiks norinčioms padailinti kūno linijas. Skirtingos spalvos bikinio šonuose ir ties viduriu kurs liaunesnės figūros efektą.

Bikiniai: 99,99 Eur, "Oneill"; liemenėlė, 39,95 Eur, "Roxy"; kelnaitės, 29,95 Eur, "Roxy'; liemenėlė, 39,95 Eur, "Casall"; šortai, 39,99 Eur, 'Oneill", SPORTLAND

Kad ir kur poilsiautum, aprangą papildyk ne tik sportiniais drabužiais, bet ir aksesuarais. Lengvi vasariški sportinukai taps nuolatiniu palydovu, juk jie ir madingi, ir be galo patogūs. Jei ketini laiką leisti aktyviai ir daug judėti, rinkis tvirtesnius kedus. Taip pat įsigyk patogią kuprinę, kurioje tilptų visa, ko reikės nesibaigiančioms vasaros linksmybėms.

Sportiniai bateliai, 69,95 Eur, "Converse"; kuprinė, 34,95 Eur, "Nike"; šlepetės, 14,95 Eur, "Roxy"; kepurė, 34,95 Eur, "Nike", sportiniai bateliai, 69,95 Eur, "Converse", SPORTLAND
Daugiau aktyvioms ir stilingoms merginoms bei vaikinams skirtų laisvalaikio prekių rasi naujose SPORTLAND kolekcijose!

Užsakymo nr.: PT_71431108

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis