Jaunėlės subrendo: ar ne per anksti tokios iškirptės? (FOTO)

Po Auksinių gaublių teikimo ceremonijos vykusiame vakarėlyje susirinko ne tik brandesnio amžiaus žvaigždės, bet ir garsios jaunėlės. Čia vakarinį stiliuką demonstravo Selena Gomez, Lorde, Lea Michelle ir kitos gerbėjų širdis pavergusios merginos. Daugumą jų vienijo gilios suknelių ar palaidinių iškirptės, pamažu "must have" vakarinio įvaizdžio akcentu.

Nenuostabu, kad jaunosios žvaigždutės demonstruoja gilias iškirptes, juk ne viena jų jau spėjo patobulinti figūros linijas plastikos chirurgų kabinetuose. Žinoma, didintis krūtinę sulaukus kiek daugiau nei 20 m. – gerokai per anksti, tačiau S. Gomez kitų nuomonė nė motais: pasitobulinusi apvalumus nesiruošia jų dangstyti uždarais apdarais. Sklando kalbos, kad TV serialo „Glee“ žvaigždė Lea Michelle taip pat pasididinusi krūtis. Prieš kurį laiką ji pradėjo kur kas dažniau rinktis atviresnius apdarus ir drąsiau demonstruoti išraiškingas formas.

S. Gomez, AFP nuotr.

L. Michelle, AP nuotr.

Tačiau ar tokios chirurginės intervencijos ne per anksti? Sunku numatyti, kaip jaunėlės atrodys po 10-15 metų. Šiandien jos žavios ir gražios, bet juk plastikos chirurgų sukurti rezultatai nėra amžini, ne kiekvienai pavyksta nepastebimai atlikti korekcijas, o yra ir tokių, kurios bėgant metas tampa priklausomos nuo dirbtinio grožio. Tikėkimės, kad nė vienos šių žvaigždučių neištiks Courtney Love, Tori Spelling ar Donatellos Versace likimai.

C. Delevingne, AFP nuotr.

S. Hyland, AFP nuotr.

Lorde, Reuters nuotr.

B. Thorne, AFP nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis