Ir vėl grubi Ariel stiliaus klaida: gaila, kad ją vasarą kartoja ir nemažai lietuvaičių (FOTO)

Pastaruoju metu JAV jaunimo numylėtinė, aktorė Ariel Winter vėl gana dažnokai nusižengia stiliaus taisyklėms. Mergina paprasčiausiai neskiria ribos tarp subtilumo ir vulgarumo, todėl labai dažnai apsirengia nei į tvorą, nei į mietą.

Šios vasaros Ariel stiliaus perliukas - baltas kombinezonas, vos vos dengiantis Ariel sėdmenis. Toks aprangos variantas gal ir tinkamas karštą dieną, tačiau turint omenyje tai, kiek daug jaunų merginų seka Ariel, įžymybė turėti rengtis kiek padoriau. Be to, kaip pripažino daugelis komentatorių, išvydę šias Ariel fotografijas, merginai toks drabužio pasirinkimas visiškai netinka.

Ariel - mažutė, 1, 55 cm. ūgio mergina, o panašaus tipo kombinezonai paprastai tinka kur kas aukštesnėms ir turinčioms ilgesnes kojas. Vizualiai toks kombinezonas ne tik trumpina kojas, bet ir yra visiškas nesusipratimas, turint omenyje tai, jog Ariel kūno formos yra kiek pilnesnės.

Stiliaus kritikai ne kartą įspėjo dėvinčias panašų drabužį - trumputis kombinezonas ar itin trumpi šortukai suvulgarina įvaizdį, o juos renkantis derėtų gerai apsvarstyti, ar šortukai yra tinkami prie kūno formų tipo.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Tiesa ta, jog atšilus orams nemaža dalis lietuvaičių taip pat renkasi panašų apdarą ir prašauna pro šalį - dažnai iš jų toks kombinezonas ar šortukai paprasčiausiai netinka ir sudarko visą kruopščiai planuotą įvaizdį.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis