Į jas gatvėje atsisuka visi: draugės savo „trūkumą“ pavertė „Instagram“ pranašumu (FOTO)

Į drauges Lucy ir Sammy gatvėje atsisuka kone kiekvienas, merginų išvaizda tikrai išskirtinė. Jos - albinosės. Albinizmas - pigmentų trūkumas, dėl kurio žmogus nuo-iki yra itin šviesaus gymio (oda, akys, plaukai. Draugės, ilgą laiką kentusios kitų patyčias, ėmė ir savo išskirtinumą pavertė pranašumu.

Australės Lucy (14 m.) ir Sammy (12 m.) sukūrė neeilinę Instagram paskyrą, skirtą madai. Čia jos talpina nuotraukas, kuriose pozuoja vilkėdamos įvairius derinius, nuo pižamų iki laisvalaikio drabužių. Šiuo metu draugių profiliui jau visai nedaug trūksta iki 5 tūkst. sekėjų.

Kuo išskirtinis jų Instagramas? Abi merginos yra albinosės ir už jų profilio slypi svarbi žinutė kitiems, turintiems šį įgimtą išskirtinumą. Nesvarbu, kaip atrodai, svarbiausia nepasiduoti kitų nuomonei, leisti sau svajoti ir tas svajones pildyti. Pasak Lucy ir Sammy, albinizmas dažnai suprantamas kaip trūkumas, kažkokia negalia, būtent tokia aplinkinių nuomonė ir skaudina labiausiai. Iš tiesų albinosai tokie patys žmonės kaip ir visi, tiesiog kitokios, galbūt kiek neįprastos išvaizdos.

Merginos tikisi ne tik padrąsinti kitus albinosus, bet ir surinkti per 10 tūkst. savo profilio gerbėjų. Jos norėtų būti pastebėtos garsių gamintojų ir tapti modeliais.

A post shared by Lucy & Sammy (@lucy_and_sammy) on Mar 25, 2017 at 4:59pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis