Geriausi įvaizdžiai, tinkami keliauti į pasimatymą

Ką veikti rudenį? Įsimylėk! Įsimylėjus žemės slysta iš po kojų, gatvėse katės miaukia Whitney Huston dainas, o spinta kategoriškai atsisako padėti ruošiantis pasimatymui. Mes suprantam ir kylam į pagalbą! Tavo dėmesiui – naudinga pasimatymų stiliaus paruoštukė. Drąsiai nusirašinėk ir ramiai skirk daugiau laiko romantiškoms svajoms apie jo akių spalvą…

Pasimatymo kodas: vakaras mieste

Pirmą kartą keliaujant su naująja meile pasilinksminti mieste verta skirti šiek tiek dėmesio savo stiliaus patobulinimui. Juk tu nori atrodyti ne tik pati gražiausia, tačiau ir pati stilingiausia, žaviausia, įdomiausia bei protingiausia, tiesa? Kad ir kaip keistai tai skambėtų, drabužiai gali tau padėti. Juk mada sukurta ne tik tam, kad šildytų ir saugotų nuo atšiaurių rudens vėjų, bet ir tam, kad paryškintų ir padėtų atskleisti unikaliausias tavo asmenybės puses!

◼️. Yes or no?

A photo posted by Style by Guff (@style) on Sep 30, 2016 at 10:03am PDT

Nedaryk stiliaus radarus ilgam traumuojančios klaidos – nesirink neadekvačiai trumpos, aptemptos, peršviečiamais lopais ir nėriniais puoštos suknelės. Tai ne tik nuobodu, bet ir labai neskoninga! Joks tavo dėmesio vertas vaikinas nenorėtų eiti į pasimatymą su praeito amžiaus klubinėtojos apranga pasipuošusia mergina.

Išbandyk mados sostinėms būdingą vadinamąją laisvalaikio vakarinę aprangą. Čia leidžiami ryškesni raštai (galbūt leopardo kailio margumo paltukas?), linksmi ir originalūs aksesuarai bei visada madingas drabužių sluoksniavimas. Neprašausi apsivilkusi aptemtą nertinį aukštu kaklu, priderintos spalvos apatinuko tipo suknelę, dirbtinės odos kelnes, margą stilingą paltą, nepamiršk ir žavingos aplikacijomis puoštos kepuraitės. Juk bent pabandyti neskaudės, ar ne?

Pasimatymo kodas: Kava mieste

Kur dažniausiai vyksta pirmas pasimatymas? Tikriausiai prie kavos puodelio! Neįpareigojanti aplinka bei popietės šviesa leidžia atsipalaiduoti ir suteikia galimybę reikalams pakrypus netinkama linkme pasipustyti padus!

🙌🏼. I love scarfs.

A photo posted by Style by Guff (@style) on Oct 22, 2016 at 1:34pm PDT

Ruošiantis pirmam pasimatymui vertėtų atsiminti, kad tu nenori atrodyti lyg būtum valandų valandas aukojusi ašarų aukas abejingai spintai. Tačiau stilinga apranga yra tiesiog privaloma ir visai ne dėl vaikino, o dėl savęs pačios! Tad susipažink su greituoju stiliaus reagavimo būriu – deriniu, kuris nenuvils ne tik per pirmą pasimatymą, bet ir visais gyvenimo atvejais, kai nerūpestingai elegantiškas stilius yra būtinybė.

1. Būrio kapitonas – vadinamasis „vaikino“ švarkas. Pailginto silueto, šiek tiek padidintas švarkas tinka visur ir visada. Ypač pirmiems pasimatymams.

✈️

A photo posted by Style by Guff (@style) on Oct 13, 2016 at 9:45pm PDT

2. Būrio pėstininkai – plėšyti džinsai (juos gali keisti kelnėmis, sijonais ar net suknelėmis), marškiniai arba palaidinės, žavūs klasikiniai aksesuarai (pvz., šilko kaklaskarės).

Pasimatymo kodas: T.Ė.V.A.I.

Žinome, kad pirmasis susitikimas su jo tėvais vaizduotėje gali iškilti pačiomis niūriausiomis, siaubo filmo vinjetes primenančiomis spalvomis. Kaip žinia, plačios baimės akys dažnai trukdo matyti ne tik tikrąsias dalykų spalvas, bet ir spintos turinį.

Tad jeigu ruošiesi pirmai pažinčiai su jo tėvais, atsimink, kad tavo įvaizdis turėtų būti dailus, lengvas ir... pagarbus. Jokių bambą siekiančių iškirpčių, kvepalų debesies ir batelių su keliolikos centimetrų pakulne. Čia tiks beveik viskas, ką dėvi paskaitose – subtiliai elegantiškas ir jaunatviškas įvaizdis išgelbės tave, kai negalėsi rišliai pasisveikinti arba kalbėsi pernelyg garsiai (stresas visas veikia skirtingai).

◼️

A photo posted by Style by Guff (@style) on Oct 10, 2016 at 1:39pm PDT

Siūlome išbandyti pailgintos liemenės ir siaurų kelnių duetą. Aksesuarus derink kokius tik nori, tačiau neišsklaidyk ramios geometrinės derinio romantikos perdozuodama širdelių, gėlyčių ir nėrinių. Išlaikyk gaivų minimalizmą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis