Garsių Lietuvos mados tinklaraštininkių šėlionės su Tally Weijl

Vieną popietę Tally Weijl parduotuvėje buvo girdėti smagus juokas ir daugybė pokalbių apie madą bei stilių. Čia būrelis mados tinklaraštininkių Martina, Darja, Inga, Sandra ir Simona nėrė į rūbų ir aksesuarų karalystę.

Joms buvo skirta užduotis iš Tally Weijl kolekcijų išsirinkti sau patinkančius laisvalaikio ir šventinius drabužius, kurie derėtų prie kitų merginų pasirinktos aprangos.

Pasirinkusios šventinius ir laisvalaikio derinius, merginos dalyvavo smagioje fotosesijoje. Nuotaikingos akimirkos įamžintos prie šventinės eglutės, restorane besimėgaujant pieno ir ledų kokteiliais, ieškant Kalėdinių dovanėlių knygyne ir čiuožiant ant ledo.

Vizažo meistrės prie dieninio ir vakarinio įvaizdžio parinko tinkamą makiažą, kuris paryškino dailius merginų veido bruožus.

„Grimo Akademija“ vizažistės rūpinosi merginų makiažu

Tinklaraštininkės užduotį įvykdė nepriekaištingai. Tvirtai žinojo, ko nori ir kaip apsirengusios atrodys gražiausiai. Juk kas kitas, jei ne jos, kiekvieną dieną sekančios mados aktualijas, geriau žino, kaip turi atrodyti stilinga mergina.

Panelių skonis labai skirtingas, tačiau kiekvienos stilius traukiantis akį. Kasdienai skirtoje aprangoje dominavo ryškesnės spalvos: šį sezoną mados topų viršūnes užkariavusi marsalos, visada populiari chaki, smėlio bei klasikinė balta.

Merginos rinkosi tamsesnių spalvų plėšytus džinsus, prie kurių derino jaukius paltus, kailines liemenes ir palaidines bei megztinius. Svarbų vaidmenį atliko aksesuarai, suteikę aprangai gyvumo – skrybėlės, megztos kepurės, puoštos bumbulais ir tinkleliais.

Fotosesijos akimirkos

Prie ilgų tamsių Ingos plaukų ir rudų akių ypač derėjo Tally Weijl burgundiško vyno spalvos skrybėlė, dekoruota metaline grandinėle, ilga liemenė su kišenėmis, ramios pilkos spalvos megztinis ir siauri plėšyti džinsai.

Mados tinklaraštininkė Inga knygyne „Pegasas“

Simona įrodė – įvairiais raštais margintais drabužiais vilkinti panelė atrodo ypač žaismingai ir drąsiai. Ji rinkosi marsalos spalvos kvadratais puoštą tuniką, kuri dera prie siaurų džinsų ir žalsvai mėlyną tokio paties rašto skarą bei kepurę su tinkleliu.

Mados tinklaraštininkė Simona knygyne „Pegasas“

Sandra rinkosi ramesnių spalvų drabužius, tačiau drąsiai derino skirtingų raštų rūbus: dryžuotą palaidinę ir actekų motyvais margintą sijoną.

Mados tinklaraštininkė Sandra knygyne „Pegasas“

Martina rinkosi „slim“ modelio plėšytus džinsus, prie kurių pasirinko baltos spalvos palaidinę ir kutais bei kontrastingos spalvos dirželiu puoštą liemenę. Aksesuarai jai – vieni svarbiausių aprangos detalių, todėl priderinusi šiltą megztą kepurę su bumbulu ji neapsiriko – atrodė kiek vėjavaikiškai, tačiau neabejotinai stilingai.

Mados tinklaraštininkė Martina

Darjos aprangoje dominavo smėlio atspalviai ir mielos detalės: mergina pasirinko jaukų šviesų paltą su kailiuku puoštu kapišonu, languotus marškinius ir siauro kirpimo džinsus. Bordo spalvos kepurė įvaizdžiui suteikė gyvumo.

Mados tinklaraštininkė Darja

Artėjant Didžiosioms metų šventėms vis aktualesnis tampa ir šventinis įvaizdis. Jam merginos rinkosi klasikinės juodos-baltos spalvos drabužių derinius, kuriuos paįvairino ryškiomis detalėmis. Romantišką įvaizdį susikūrė Martina, Sandra ir Inga, pasipuošusios suknelėmis ir kailiukais, o Darjai bei Simonai priimtinesnis griežtesnis įvaizdis, todėl jos mieliau rinkosi kelnes ir palaidines.

Merginoms buvo tikras iššūkis fotografuotis ant ledo vilkint kokteilines sukneles su didžiuliais balionais rankose!

Tinklaraštininkės restorane „Gan Bei City“

Po fotosesijos merginos prisidėjo prie tradicinės Tally Weijl Kalėdinės akcijos ir padėjo atrinkti dovanas organizacijos VŠĮ „Vilniaus SOS vaikų kaimas“ globojamiems vaikams.


Tinklaraštininkės renka dovanėles VŠĮ „Vilniaus SOS vaikų kaimas“ vaikams

Tally Weijl parduotuvės:

Vilniuje PC „Akropolis“
Kaune PC „Akropolis“
Klaipėdoje PC „Akropolis“
Šiauliuose PC „Akropolis“

Facebook puslapis: https://www.facebook.com/TWLietuva

Tally Weijl dėkoja:

Fotosesijoje dalyvavusioms tinklaraštininkėms, „Grimo Akademija“ vizažistėms.

Taip pat knygynui „Pegasas“, restoranui „Gan Bei City“, ledo arenai „Akropolio ledo arena“, įsikūrusiems PC „Akropolis“ Vilniuje

Visas fotosesijos akimirkas gali peržvelgti nuotraukų galerijoje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis