Garsi atlikėja kopijavo Rihanną, bet tai tapo tikra stiliaus katastrofa (FOTO)

Daininkė Charli XCX jau ne kartą yra demonstravusi klaustukus kėlusią aprangą. Ji - viena drąsiausių šio meto žvaigždžių, nebijanti nei perdėto seksualumo, nei keistų siluetų.

Kažin ar šįmet dainininkė pateks į stilingiausiųjų sąrašus, su naujais metais jos įvaizdžio katastrofos ėmė lietis viena po kitos. Sunku pasakyti, ar Charli XCX pritrūko dėmesio, ar ji išgyvena vidines krizes, ar griebtis iššaukiančios aprangos ją pastūmėjo prodiuseriai.

"Auksinių gaublių" vakarėlyje, kur žvaigždės rinkosi vilkėdamos prabangias ir elegantiškas suknias, atlikėja pasirodė minimaliai kūną dengiančiu drabužėliu. Jos žvilganti suknelė priminė suaugusiems skirtuose klubuose besirangančių mergaičių aprangą. Galbūt dainininkė tikėjosi sulaukti teigiamų atgarsių už drąsą kaip kadaise tai pavyko Rihannai. Tik pastaroji puošėsi kur kas skoningesniu, nors ir atviru apdaru.


Charli XCX, AP/Scanpix nuotr.


Charli XCX, Reuters/Scanpix nuotr.

Charli XCX, Vida Press nuotr.

Rihanna, Vida Press nuotr.

Dar viena pastarojo meto stiliaus bėdelė - "Art Of Elysium" puotos apranga. Čia atlikėja vilkėjo britų dizainerės Vivienne Westwood kurtą baltą suknelę, kurios iškirptė akivaizdžiai buvo per gili. Rodėsi, kad merginos krūtinė taip ir laukia, kada galės iššokti iš nėrinių suknutės. Ne ką prasčiau atrodė ir Charli XCX veidas, jos vizažistai nepasirūpino matinio makiažo priemonėmis, tad vakarėlio metu atlikėja blizgėjo it suplukusi.


Charli XCX, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis