Festivalio „Granatos Live“ panelių stiliukas - ryškus ir išskirtinis (FOTO)

Šį savaitgalį Rumšiškėse praūžė „Granatos Live“ festivalis, kurio sukūryje dalyvavo ir PANELĖS redakcija, ypač mėgstanti šėlti daugiadienėse šventėse. Žurnalistės objektyvo akis vos spėjo gaudyti madingas, spalvomis ir šukuosenomis išsiskiriančias, šypsenomis žavinčias stileivas. Po savaitgalio galime drąsiai sakyti, kad „Granatos Live“ buvo vienas stilingiausių fesitvalių, kuriame susirinko eksperimentuoti su savo išvaizda nebijančios merginos.

Tam nesutrukdė nei penktadienį pliaupęs lietus, nei šeštadienį žvarbiai pūtęs vėjas, nešęs darganus debesis virš festivalio dangaus. Nepaisant oro, merginos puošėsi trumpais šortukais, plazdančiomis suknelėmis ir plėšytais džinsais.

Nerašyta festivalio stiliaus taisyklė - guminiai botai tinka prie bet kokios aprangos. Tad būtent jie buvo pagrindinis stiliaus akcentas. Ir kuo ryškesni - tuo geriau! Tik kelios festivalininkės išdrįso užsidėti baltus sportinius batelius ar basutes. Juk reikėjo šokti ant šlapios žolės, o vaikščioti per pelkėmis nusėtus molinus keliukus, nepaliekančius jokios vilties švariems batams.

Įdegusį kūną merginos puošė laikinomis tatuiruotėmis, o plaukus gėlių lankeliais bei šį sezoną taip madingomis plunksnomis. Laisvė, šėlsmas ir jaunystė būtų pagrindiniai žodžiai, atspindintys šio savaitgalio fesitvalininkes, kurias užfiksavo žvitri PANELĖS akis. Apžvelgti stiliukus gali ir tu mūsų fotogalerijoje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis